Американски танкове Аbrams на АМ „Тракия“ (видео, снимки)

М1 Аbrams с пустинния камуфлаж са забелязани край Сливен, движат се вероятно към Дунав мост

Специални камиони, натоварени с танкове, бяха забелязани днес на АМ „Тракия“. За това съобщиха потребители в социалните мрежи, станали свидетели на случката.

Според очевидци колоната е била внушителна. Танковете са били върху платформи на камиони. Превозните средства са били поне 20 и са с гръцка регистрация. Освен танкове, сред военната техника има и МТЛБ. Колоната е съпроводена от автомобили на Военна полиция.

Танковете на АМ „Тракия“ са М1 Аbrams с пустинния камуфлаж, казаха за Скандално.нет военни специалисти.

Припомняме, че на 26 януари т.г. американският президент Джо Байдън одобри пращането на М1 Аbrams – тежки танкове трето поколение към Украйна. Към момента на Балканите само Гърция разполага с такива в арсенала си.

Машините са пътували в посока Бургас – Пловдив. Мнозина допускат, че са били на учение, защото от време на време забелязвали подобна техника по този маршрут. Причината е, че край хасковското село Корен е едноименният военен полигон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. САЩ иУК ни удариха затова че сме съюзници с Фашистка Германия.
    Ред е Русия да ни удари че сме съюзници с Фашистка Америка.
    Просто РЕЦИПРОЧНОСТ в математиката.

  2. Тези ги готвят за нас, ако вдигнем революция и решим да се освобождаваме от краварското робство или да избием башибозука служещ на сатанисти ….. да си знаем с какво ще ни мачкат.

    • Абсолютна истина !
      По същата причина напълниха България с арабски мигранти и боготворят циганите и турците..

  3. Няма по-долни медии от българските.Същият материал и в Епицентър.Американски танкове,превозвани с гръцки транспорт ОЗАДАЧИЛИ шофиорите. Никой не си позволява да пита какво правят американски танкове на наша територия.Кажете си бе изроди, КОЛОНИЯ СМЕ, а танковете вероятно са дошли в Александрия на път за Украина.За кой ли път да покажем че не сме народ, а пачаври.

  4. Г-н Колев,Кой да пита?Идиотите,Продажниците?! Или ,Народа?! Онзи ден ,на ДЖОКОВИЧ БАЩА МУ СЕ СНИМА С РУСКОТО ЗНАМЕ,С РУСНАЦИ!Защото НЕ ГО Е СТРАХ! А ТУК?! ЕТО ДНЕС КАКВО СЕ СЛУЧИ ПО ГРАНИЦИТЕ,И ПАК СЕ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ?!И ПАК МЪЛЧАНИЕ! Е,КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТЕ,ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ТОЯ ПИЯН НАРОД ,ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ?!НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИКОЙ!ТОЧНО ,КАКТО НЯКОГА! КАТО СА СИ ДАЛИ ГЪЗА ПОД НАЕМ,ШЕ МЪЛЧАТ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО,АМИ СЕ СТЕГАЙТЕ ЗА ФРОНТА! ЖАЛКО ШЕ Е ЗА ИСТИНСКИТЕ ХОРА!

  5. L’Ukraine coule. Les élites occidentales s’en sortent-elles ?Украина потъва. Западните елити ще се измъкнат ли.Либия отказва газ на Италия,Саудитска Арабия няма да продава повече петрола си за долари.Бразилия и Турция току що декларираха, че безобразният диктат на Щатите не може да продължи. Само ние,жалки и нещастни, на които все някой друг им е виновен, отново и отново потвърждаваме че сме ортодоксални дебили. Не всички разбира се, но поне тези, които ни представят пред света. А наш Бойко ще влезе в нашата история със своя нрав,наглост, лицемерие, подлост,тъпота и безсрамие.

  6. Бийко е последния Кръстник,пред пенсия!Ама не ще да се пенсионира!Иска още,и още! И ЩЕ МУ ПОДНЕСАТ ГЛУПАЦИТЕ ВЛАСТТА НА ТЕПСИЯ СЛЕД 2.04.! А ПОСЛЕ?! СПОМНЕТЕ СИ, КОВИДА,ДЕКЛАРАЦИИ,КАРАУЛКИ! СЕГА ЩЕ ИМА И ОЩЕ НЕЩО-ФРОНТА И УКРАЙНА!АМА БЕЗ НЕГО И ЗЕТ МУ! ЩЕ ХОДЯТ НАШИТЕ ДЕЦА,ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!ЗА КЕФА И ПРОДАЖНИЧЕСТВОТО НА ТЪПАНАРИТЕ-ПОЛИТИЦИ!У,НА ПРОСТИЯ НАРОД,ДЕТО Е СЪГЛАСЕН С ВСИЧКО!

  7. БОЙ! БОЙ!БОЙ!
    Те са пет! Бе!
    Пет броя за героя!
    ПЕТ!
    Срещу ШЕСТ МИЛИОНА!
    Е тва ако не е цинизъм!
    Какво ще стане, ако половин милион от тия шест излязат на жълтите павета с павета?!
    Пет изрода срещу шест милиона НАРОД!
    Вие разбирате ли за каква гавра иде реч?!
    !!!!!!!!!

  8. Така:
    Шест милиона.
    Да кажем, че без децата и пенсионерите оставаме два милиона.
    От тях-ако поне половин милион хора излезем и блокираме тия 240 продатели,чужди сили,чужда кръв и предатели.Врагове и а нтибългари
    Докато не ги смачкаме окончателно?
    Разбирате ли сега как се гаврят с нас?
    Има 40000 башибозуци натовци
    Ще бъдат смачкани от три български пейнт бол клубове.
    Гаранция.
    Искате ли да пробваме?!

    • За толкова време поне едно решение да видя!
      Точно!
      Шест милиона българи,
      Поне два са адекватни.
      От тях ако излезем половин милион, до падането на някви няколко продажника, това е!
      Пет идиота ни продадоха нас, децата ни, земята ни, водата ни и въздуха ни! Дори триста да са- ние сме половин милион минимум.
      Освен да пробваме да наобиколим жълтите павета с жълти павета- да изявим народната воля, която пренебрегнаха!
      Народната затвърдена в конституцията воля- утвърдена от всички закони и Конституцията на Народна Република България!
      Същата конституция, която тези власти потъпкаха! И излъгаха- начело с простото!
      Конституцията на българският народ- единственият суверен на Родината!

      • Иве, от 6000000 уж българи, адекватните са най-много 2-250 000. От тези да речем 250 000 има няма 10% готови да се бият и дадат живота си за България. Това е недостатъчно количество, затова винаги съм повтарял, че трябва катаклизъм да се случи за събуждането на по-голяма маса.
        Дали ще е война, глад …… или ще додат 5 млн. негри да им наебЪт жените … все тая. Важното е нещо да събуди краварските поданици-роби, които някой от вас нарича български народ, а те ни са. Заспалият роб не е народ, той е просто слуга – население. Народа знае кога и какво да прави и знае, че го клатят безвазелиново.

      • Да викаме отец фърфорей от доспей да ни опява!
        Теглим майната на ген. Вазов- 70 000 вражески жертви наглосакски срещу не помня колко, но по- малко от 1000 наши.
        Опълченците на Шипка- да го духат ли и те?
        Вие сте се предали в главите си!
        Това беше целта на наглосакската паплач. Постигнала я е.
        FuckEu, змията те е предала в главата ти. Посяла е и затвърдила гибелта.
        От този момент те е повалила.
        Психоекспериментът им им се е получил.
        Ставай човек! Ставай!

      • Хм, заспалия роб не бил народ. А събудения роб народ ли е. Робът си е роб независимо заспал или събуден. Могат да свършат нещо именно тези, които не са роби.

  9. На сайта прочетох много и все действени предложения за това какво трябва да се направи веднага. Съгласен съм с всяко едно от тях. Позволявам си само да предложа преди всичко да се открие – къде и да се намира по света, един Соломон дето ни закара без да ни пита в НАТО и публично да му се благодари, докато мърда вършата му недна!Куршум му е порадък, струва ми се вече , че и остър кол не стига за моята любов към него! Веднага на кола а кола пред НС в София! Това е моето предложение – не е демократично но е мое!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *