Медведев: Русия ще нанесе максимално военно поражение на Украйна при нейното контранастъпление! Нямаме друг отговор!

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев обяви какво ще се случи в Украйна след очакваното и широко рекламирано от месеци контранастъпление на украинската армия. Ще последва пълно поражение на киевския режим и актове на възмездие срещу неговите ключови фигури. Ето какво още обяви Медведев в своя канал в Telegram, цитиран от ТАСС.

Медведев коментира изявленията на Киев за скорошното си масирано контранастъпление, за нуждата си от нови западни доставки на тежки оръжия, за намерението си скоро „да нападне и да си върне окупирания Крим“ и че „войната с Русия може да продължи десетилетия“: „Киевското куче продължава да лае. По косматата му муцуна се стича бясна лига, така че западните му стопани виждат бойните му качества, породени от болестното му желание да хапе и ръфа“, отбеляза зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

„Какво наблюдаваме? Противоречив здрач на пропито с наркотици съзнание? Усещане на несигурност и страх? Натиск върху своите благодетели? Всеобща натрапчива параноя? Абсолютно. Всичко това заедно“, смята Медведев.

В същото време той обръща внимание, че „дори лъжливите изказвания не трябва да се подценяват“. Медведев обясни, че това е „истеричният манифест“ и апел на Киев за „консолидиране на нацисткия елит“, както и опит за получаване на нова финансова и оръжейна инжекция от спонсорите на Украйна, както и с цел за поддържане на военния морал.

Според него отговорът на Русия „може да бъде само следният: Масово унищожаване на личния състав и военната техника, използвани от нацисткия режим в хода на широко рекламираното им контранастъпление, с последващо бързо нанасяне на максимално военно поражение на Въоръжените сили на Украйна“. Медведев посочи, че ще последва „пълно разгромяване на врага и окончателно сваляне на нацисткия режим в Киев с последваща пълна демилитаризация на цялата територия на бивша Украйна“.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност отбеляза, че актовете на възмездие срещу „ключови фигури на нацисткия режим“ ще се извършват без давност и независимо къде по планетата се намират обвинените.

В противен случай те няма да се успокоят, глупостите на наркоманите ще се превърнат в реалност и войната действително ще се проточи дълго време“, заяви Медведев. „Страната ни няма нужда от това, затова ще отговори подобаващо“, заключи той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Е … и тия извадиха жълт картон, последен… Дано има разумни някъде там в Щатите, че е ясно, че тия в Киев не са и да ги накарат да седнат да преговарят, защото СВЕТЪТ НЯМА НУЖДА от дълга война, не Русия! Общо взето – писна ни на всички тоя конфликт и да приключват вече!

    • Палатите на зеленски не се обстрелват,пленените нацисти пуснаха,а ужкимщеха да отмъстят за разстреляните пленени руснаци,нефтените хранилища в Одеса са непокътнати .Москва и Киев са дупе ,гащи ,затова когато Вагнер почне много да напредва им спират амунициите.Не забелязахте ли ,че Русия забрани зърнената сделка ,когато ес се отказа от вноса на укропродукти,ебати съвпадението.

  2. Мда, не за пръв път чуваме какво Русия ЩЕ направи, но много неща не ги видяхме направени. Руска е поговорката „Не казвай ХОП преди да си скочил“, а до сега вече няколко ХОПа без скок чухме. Аз си имам мое правило: „Мисли в бъдеще, говори в минало време“. Какво ЩЕ направиш си го мисли на ум, а на глас казвай само – направих.

  3. Войната е най-доброто нещо, което може да се случи на България, след последните 33г. на грабежи и геноцид над българите. Това ще излекува от илюзиите на безродниците, че господарите са им приятели. Ще започне процеса на прочистване сред народа, който се надявам да избие до крак либералите и целите им родове, които ни проповядваха 33 г. псевдо ценности, докато ни избиваха.
    Мир, който ражда геноцид, убийства, кражби, грабежи, изнасилвания, педерастия, блудство с деца, издръжка на цигани и негри ……. е много по-лош от войната. Затова чакам България да започне да се лекува. В противен случай, още много години, ще сядате на чепа на всеки, който поиска да ви клати и ще сте доволни от съдбата си, докато викате – Да живей цар ПростоКиро!

  4. Каква е целта!?! Да можеш да спреш настъплението на противника и даже да го ликвидираш преди да започне, и въпреки това да го оставиш в състояние да го проведе!?! Някакъв сюрприз ни се готви май, де да видим!?! Да позволиш да се изнася жито и царевица, торове, нефт и газ, ядрено гориво, а те да доставят оръжие на противника да те избива!?!Нещо умът ми не го побира!?! Или това само Русия, може да си го позволи!?! Всичко, което и се случва на Русия последните 35 години, си е виновна Русия и никой друг!!!

    • Колкото по-малко православни на земята, толкова по-лесно ще настъпи царството на антихриста.
      Всяка друга цел е с второстепенно значение.

  5. И Италия издигна лозунга НЕ НА ВОЙНАТА и срещу санкциите налагани от САЩ.Нашият президент,набеждаван че бил русофил за заблуда, все още не е отговорил на колективното обръщение да поведе отказ от войната и за мир в Украина.Не го гледайте какво говори, а какво върши.

    • А България като дърта разгонена безполова нимфоманка, която си мисли, че е политика да лапаш чепа на всеки НЕбългарин.

  6. Коментарът на FuckEU ,много ме изкефи!!!Дерзай, верни българино!!!Харесвам ви!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *