Медведев: В Русия ще влязат нови региони

Русия ще продължи специалната военна операция, докато не унищожи нацисткия режим в Украйна и не освободи всички изконно руски земи, заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, пише ТАСС.

„Специалната военна операция ще продължи, докато не бъде напълно унищожен нацисткият киевски режим и не бъдат освободени от врага изконните руски територии“, написа той в своя канал в Телеграм. „Победата ще бъде наша. И ще има още нови региони в рамките на Русия“, подчерта политикът.

Публикацията му е по повод честваната днес първа годишнина от обединението на новите региони ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон с Русия.

Медведев изтъкна, че преди година на референдуми жителите на тези територии са взели съдбоносно решение – да бъдат с Отечеството си. „Този избор се превърна в символ не само на възстановяването на историческата справедливост, но и на единството на руския народ, на неговата колосална воля и самоотверженост“, заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия.

Ето и целия му пост:

Днес отбелязваме Денят на обединението на новите региони с Русия.

Преди година на референдуми техните жители взеха съдбоносно решение – да бъдат с Отечеството си. Този избор се превърна в символ не само на възстановяването на историческата справедливост, но и на единството на руския народ, на неговата огромна воля и самоотверженост.

Специалната военна операция ще продължи до пълното унищожаване на нацисткия режим в Киев и освобождаването на изконните руски територии от врага.
Победата ще бъде наша.

И ще има още нови региони в рамките на Русия.

Честит празник!”

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *