МВнР: Изявлението на Елеонора Митрофанова е намеса във вътрешните работи на суверенна България

„Изявлението на Елеонора Митрофанова е намеса във вътрешните работи на суверенна България“. Това гласи позиция на българското МВнР по повод изказване на руския посланик в интервю за Мартин Карбоски, публикувано в неговия видеоблог, Цялото интервю можете да видите по-долу. Интервюто бе първото на руската посланичка за българска медия от 24 февруари, 22 г. насам. Причината е че в продължение на година и два месеца никой не я е потърсил или поканил за изявление.

На въпрос на журналиста „Ако сте български гражданин, за кого бихте гласували?“, Митрофанова отговаря: „Ако съм български избирател, бих гласувала за този, когото разбирам… Вероятно бих гласувала или с „не подкрепям никого“, или за Костадинов.“

„Защо бих постъпила така? Защото може би от всички, да ги наречем условно – опозиционни партии, той изразява най- ясна пробългарска позиция, което ми харесва. Той не говори за Русия, не казва, че е за Русия и тогава против кого е? Той изразява абсолютно пробългарска позиция, което аз разбирам“, казва още Елеонора Митрофанова.

„Българската страна определя казаното като опит за намеса във вътрешните работи на страната и в този смисъл противоречи на Виенската конвенция за дипломатическите отношения. Министърът на външните работи е провел разговор в този смисъл с посланик Митрофанова, като й е казал, че България е суверенна страна и като такава не позволява на никой чужд посланик да се меси в нейните вътрешни дела“, посочват още от МВнР.

!!!И това го казва външния министър на държава, която е на директно управление от американското посолство на ул. Козяк!!!

ВИЖ ИНТЕРВЮТО НА КАРБОВСКИ С МИТРОФАНОВА! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4zje1sj0XOE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Мерака,или унизителното желание да се доказва непрекъснато нашето роболепие пред Щатите,даже с налудничево тълкуване на достатъчно ясни неща е наистина невероятно.Слушах я Митрофанова, която подчерта ясно,че Възраждане е единствената партия, която се бори за българските интереси. Но всичко,което не е в интереса на Хегемона е вече руско влияние.

  2. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !

    МРАЗИМ ВИ !

    С ПОХОДА ЗА МИР ВИ ГО КАЗАХМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧАМЕ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ И Н И К И Г А НЯМА ДА НИ ПРОМЕНИТЕ !

  3. ГОСПОЖА МИТРОФАНОВА ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СМЕ С ВАС !

  4. Значи системата работи, в наш ущърб, но работи. Интервютата не се публикуват, но се следят и на интервюираните им се дири сметка. Ало, МнВР ли е? Не, тука е вътрешното. А, бе, и на вас……

  5. Действията на МВнР са отчаян опит да се активира обратна вълна. Някои силно плюят Карбовски за това интервю, но аз мисля, че той осъзнаваше, какво прави и даже беше уплашен. Не това не е оня страх, че нещо ще ти направят, а трепетът, че преминавайки тази линия, връщане назад няма. Той не се огъна и излъчи интервюто, измивайки очите на всичко което се нарича журналистика. Не твърдя, че е единствен, нито че е велик, но тази стъпка беше от типа „само вярващият ще премине“. Това е достойно за уважение. От другата страна са „големите медии“, жалкарите, които не посмяха. Какво била казала Митрофанова? Митрофанова е посланик на Русия, а Русия в момента залага единствено на чест и честност, единственото оръжие, срещу което лъжците нямат щит. Капитан Америка го няма, няма ги и другите марвелски палячовци и трябва нещастното МВнР да се хвърля на амбразурата или по-скоро да го хвърлят, че там не вярвам да има и един Матросов. Истерия! Късно! Отгласът е закъснял, хората чуха думите в оригинал и разказите на джудженцата от великото министерство само дразнят и гасят огъня с бензин. Цялото кралско тролство да си раздере ризите, че и долните гащи, няма да промени впечатлението. Голямата дипломация е кротка, ясна и чиста и може да се случи дори в мазето на Карбовски. Нека новият генералгубернатор слезе там и обърне събитията, без да убива Карбовски. Ще ми се да го видя, но трябва да знае, че вече е втори и има да догонва.

  6. Кое от казанато от госпожа Митрофонова не е истина??? А истината че огромна част от българския народ е наясно накъде продажниците тласкат страната ни. Госпожа Митрофонова и Русия като цяло не са слепци и виждат какви са чувствата на българския народ в голямата му част. Вижда се че тези чувства по никакъв начин не кореспондират с действията на “българското“ правителство.

  7. Какви неща само съществували. Суверена държава – колония.
    А ония дето се ръкува с призраци и се насира в гащите си, като казва предизборно на българите да гласуват за някакво си канадски циганче незнаещо български намеса в задника на несъществуващото външно ли е?
    Защо въобще някой коментира някакви си измислени длъжности и титли, които колониите нямата право да имат.
    Външно в колония, ебаси и вица…. Можеше да го кръстят и междугалактическо министерство та оФците да се още по-впечатлени.

  8. Логично действие на уплашен роб. След малко колебание, вследствие на затруднено мислене (последното в резултат на рядка употреба на сивото вещество) МВнР – най-ненужното и несамостоятелно наше министерство, измъти левашка декларация, за да се отчете пред Козяк с някаква реакция. Тези добичета, които в момента ни управляват, треперят не толкова от набиращото сила Възраждане, колкото пред опасността и очаквания бой от Козяк, че не правят нищо за възпиране и смазване на новата патриотична, нескрито антиамериканска партия. И понеже плоскоглавите безмозъчници не могат да видят надигащто се по цял свят възмущение от краварската наглост и безцеремонност, се плъзгат по елементарния шаблон – щом някой не коленичи пред Козяк, значи е руски агент. И обратното – щом Митрофанова отличава Възраждане като единствената патриотична, т.е. независима от Козяк партия, значи тя е храненик на Москва. Прозиращо тъпо като онова седесарско вдетеняване „кой не скача е червен“.

  9. Не мога да не споделя констатацията, че след престоя на Сол Полански в София, в нашето външно министерство се заизреждаха министри и обкръженията им, подбрани изключително измежду опиянени от антикомунистическа еуфория комплексари или пресметливи техни подражатели, надушващи кариера, келепир и прехрана. Всичките с нулев дипломатичен опит, неприкрита държавническа неграмотност и селяшко поведение, изразяващо се в неутолима алчност към незаслужени постове и обществено внимание. Особено ярко това се виждаше в назначенията на сочни постове по посолствата навън. Спомнете си, остана ли някой от първите редове на покатерилите се по импровизирани трибуни на „демократичните“ митинги, който да не се пласира било за външен министър, било за посланик, а не рядко последователно и за двете? Че и във въртележка през няколко страни за продължително захлебване и портфейлно угояване? И всичките до един първоначално внезапно пробудили се на 10.11.89г заклети антикомунисти, а по-късно трансформирали се в непримирими русомразци и платени западни чуждопоклоници? Да посочвам ли имена? Няма нужда. Това са всички намерили препитание в политиката сини главатари и всички ние ги знаем. Даже фактът, че по режисура на Козяк отпадъците от изхабената синя агитка беше прибрана част в ГЕРБ, част в ПП, колкото за съхраняване малко преди изчезване, толкова и за заразяване със седесарския бацил на основната маса.

    • Така е всички сорсоидни уроди, милеещи затриването на България чрез нато и джендърхалифата са велики и божествени същества.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *