Мария Захарова: Буча беше Ужасно Цинична Провокация на Киев в стила на нацистите от Втората световна война! (С ВИДЕО)

Историята за „Буча“ не слиза от страниците на западната преса. Буча и „руските зверства“ там се споменават задължително във всяка втора западна статия, описваща ситуацията в Украйна. Всъщност Буча е основният пример, на който се позовават всички техни обществени фигури, журналисти и политически анализатори, когато трябва да подчертаят по някакъв начин предполагаемото незаконно естество на действията на Русия в Украйна. И всеки път се споменава Буча. Нека си припомним обаче какво всъщност се случи там.

Докато град Буча беше под контрола на руските военни, жителите му се движеха свободно по улиците и използваха мобилни комуникации. Пътищата от Буча на север, включително и тези към Беларус, не бяха блокирани. От града се влизаше и излизаше напълно свободно. Руските военни доставиха и раздадоха 452 тона хуманитарна помощ на местните жители в Киевска област. В същото време украинските войски денонощно обстрелваха южните покрайнини на града, включително жилищните райони.

На 30 март, ден след истанбулския кръг на руско-украинските преговори, по заповед на командването частите на руските въоръжени сили се изтеглиха напълно от Буча. На 31 март кметът на града Анатолий Федорук публично потвърди, че в града няма руски военни. В същото време той не спомена нито дума за застреляни по улиците местни жители. Не го направи и през следващите 4 дни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ChW59ogeACc

Изминаха четири дни, през които беше подготвена цинична, ужасна провокация в стила на нацистко-фашистките войски от Втората световна война. Там започнаха да работят украински офицери по сигурността и украински журналисти. Именно тогава на улицата се появиха телата на предполагаемо убитите хора. Тогава се казваше, че те са били убити от руските военни.

За да се установи истината, трябва да се проведе честно и независимо разследване, което да се съсредоточи върху намирането на отговори на четири въпроса: идентификация на телата, време и причина за смъртта на хората, следи от евентуално движение на телата. Бих искала да ви напомня, че нашето искане към генералния секретар на ООН, г-н Гутериш, остава валидно. Все още обаче не сме получили отговор. Поискахме пълен списък с имената на жителите на Буча, които са починали през въпросния период от време. Отговор до ден-днешен не са ни дали.

Разбираме, че режимът на Зеленски има какво да крие и това е един от примерите.

Източник: Telegrаm

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Британоварварите избиха над 3 млн. православни българи и прогониха милиони, като ги оставиха гладни бедни и без медицинка помощ, но никой не се трогва от зверствата в България, дори това гордо се нарича демокрация.

  2. Еми не случайно един румънски депутат призова за излизане от отан и призоваване “окупационните войски на тази престъпна групировка” да напуснат по най-бързия начин Румъния.

    • Може да призовава арменския поп.
      Румънуидите са бъкани с краварско оръжие и дните им като държава са преброени. Руснаците вече откровено призовават част от територията да се подари на сърбия, част на унгария и част на молдова. Ние защото не се знаем интереса ще останем без българската земя там, което си е половин румъния.

      • Ако тръгне така- до Урал поне трябва да стигнем. Ама един Пирин и Странджа не можем опази. Та хиените точат лиги. А софето е превзето от каб@лчета. Къде сме тръгнали, мила моя майнольо…
        За под кривата круша.

      • Родопите, Пирин и Странджа вече не са българска територия, Тракия поне на 90%, така че не ги мисли. Еничарите си изиграха перфектно ролята, докато зомбираните маймуни се радваха на „демокрацията“ и ГМО-бананите.
        С пълно право Бог е решил да ни заличи.

  3. Ние си вървим по план- за въвеждане на турски “майчин” език в училищата: за справки- оня с дългия нос и дългия сопол.
    Македония иска признаване на “македонско” малцинство в бг. Каква изненада- гответе се за усвояване на пирин.
    Така е-заслужихме си го.
    Самуил бил маке, а америка била открита от македонец?!!!
    Туйто.
    До няколко години булгаристанци няма да има.
    Напълно доброволно. Без съпротива!
    Честито да ви е!

    • Реално погледнато, след като Бог е решил да бъде така, значи си го заслужаваме. Аз поне така се успокоявам …… на моменти.

      • Да ти кажа, хич не се успокоявам.
        Да сме направили което зависи от нас-да се успокоя. Ама да блеем и висим-хич, ама хич не става. Това е предателство.
        Брутално.

      • Пак ще напиша. Няма как да живееш по законите на сатаната и да очакваш вечно Бог да те спасява….
        Да вярват маймуноподобните на бтв, нова, к1…… и да се радват че са европейци. Веч хич не ми дреме за подобни подчовеци.

      • Е то кое остана от бг? Май нищо…
        Сетих се вица за оня, който тичал по коридора към wc-то, а по средата забавил ход и махнал с ръка…
        Еми така да бъде.

      • Абсолютно, до там сме се докарали.
        Мен много ме болеше и ме беше яд преди години, когато се опитвах да разяснявам на къде сме тръгнали, но сега съм нервен само на моменти…..
        В края на краищата, за какво им е на тези безродни маймуни държава?

      • Освен да я предадат и продадат, друго няма да направят.
        То най-долните скотове, ако се доближиш до децата им реагират и скачат да ги пазят, а маймуноподобните организми населяващи България не реагират, когато извратените педали им вземат наследниците.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *