Марешки се развихри! Погна меките китки в парламента!

Марешки явно вече е друг човек.

Откакто стоя до папата, той съвсем се пречисти духовно, израстна до небето и днес тегли прочувствено слово в парламента. „От името на парламентарната група на „Воля“  настояваме твърдо, всички хомосексуалисти да не се крият и да си признаят своята зависимост“.

Това не е срамно, всеки има право да бъде какъвто си поиска, но не и да управлява държавата!

Същият призив отправям и към тези,  които имат сериозна зависимост към алкохол или наркотици.

Съзнавам, че евроценностите са различни, но в момента в България в парламента и във властта не бива  да има такива хора. Те много лесно могат да се поддадат на външно влияние, всеки да се възползва от слабостите им и  да приемат лобистки закони под влиянието на други личности, които държат тайната им в ръцете си, или ги изнудват с нея, манипулират ги, или да ги хванат в момент, в който са най-уязвими.

На всички е ясно, че човек, зависим от алкохол и наркотици не може да разсъждава трезво, че я уязвим и не е подходящ да решава съдбата на България. Нека ходят да пият, да се друсат, никой не ги спира, но не и да приемат закони, от които зависи съдбата на цял един народ, каза аптечният бос.

Аз ги знам кои са. И ги  призовавам или да си признаят тук пред всички, или тихичко да се изнесат от парламента“, каза  Марешки.

Той прави това предложение втори път, но никой не излиза от залата, нито напуска някое министерство. А че в залата има алкохолици, наркомани и всякакви политически проститутки, е ясно на всички.

Ние пък се чудим, когато народят все пак знае, че в избирателните списъци има доказани политици с манталитета на жрици от околовръстното, защо изобщо ходи до урните да ги избира?

Може би Борисов е прав, че сме стадо овце и лош материал.

Защото доказахме, че каквото и да се случи, мълчим.

Че психиката ни е робска и вечно чакаме Спасителя, вместо да се спасим сами!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *