Манол Пейков: Улица „Граф Игнатиев“ в София да бъде прекръстена на „Алексей Навални“

Улица „Граф Игнатиев“ в София да бъде прекръстена на „Алексей Навални“, предложи във своя „Фейсбук“ профил депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Манол Пейков.

„Да сменим имперското презрение и самодоволство на един пресметлив и безмилостен геополитически играч с полета на свободния дух и саможертва в битката срещу тиранина. Намирам идеята за уместна и изключително своевременна“, написа Пейков в профила си във Фейсбук. Ул. „Граф Игнатиев“ в столицата носи името на руския дипломат, генерал и министър граф Николай Павлович Игнатиев, който като посланик на Русия в Цариград изиграва важна роля за подготовката на Руско-турската Освободителна за България война от 1877-1878 г., както и за подписването на Санстефанския мирен договор, предвиждащ обединението на българите от трите им етнически области Мизия, Тракия и Македония в една голяма държава.

Поста на Манол Пейков във Фейсбук Виж Тук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. Призовавам за масови конфискации и кланета на всеки национален предател!

  2. Мръсно, продажно КОПЕЛЕ! Ти не си Българин. Като са ти толкова мили укро-нацистите върви във шибаната БИВША държава, с чиито парцал си се наметнал.
    Крайно време е да бъдат избити тези уроди.
    Снайперите могат да ги разпознаят по пацала с който този урод се е наметнал.

  3. И на видния отвсякъде паричков демократ Ал една уличка се пада, захлеби здраво от парламента още и не спира

  4. Манолчо, баце, мозъчето ти съвсем без клетки е останало! В този ред на мисли предлагам, нящото манол пейков (седалищен, скамейка) да се преименува на Йуда Искариотски, и тази роля ще му е като ръкавица за ръката! Пфу, Идиото! Анадънму?

  5. То от поклони от предателства не знаят вече на кого да се кланят. Кой е Навални и какво е дал на България. Поредният нацист за който Запада крокодилски сълзи рони само за да постави следващите санкции на Русия. Съгласна съм млад човек е . Лека му пръст и толкова. А защо е в затвора колко му платиха американците за да прави размирици в Русия ? Жена му защо не тръгна за тялото му в Русия а гримирана нагиздена веднага замина да говори на конференцията в Мюнхен заедно с любовника си. Ама тя много го обичала и щяла да продължи делото му. Да и ще получи и още парички. И улица в София да се кръстила Навални като че ли е освободил страната ни.

  6. Какво нещо е дате мрази народа ?
    И ти да седиш и да си мислиш ,че си нещо съществено – от къде ви събраха тази циркаджийска група ?
    Такъв позор !
    Докога ще извивате , снагата на БЪЛГАРИЯ ?
    Изцедихте я като лимон !

  7. С удоволствие мога да му хвърля един бой на този предател! Руския граф Игнатиев е бил българофил, отдал е част от живота си в името на България, в името на това да я има България и да просперира България, да отречеш граф Ингнатиев, означава да отречеш България! Да му сера в устата, която плещи глупости и на физиономията грозна!

  8. Въпрос към този гъзоблизец- А бе, урод, защо не предложиш направо да прекръстим България на нИвалния. А теб ще те направим президент и представител на новата държава е Брюксел. Дейба и психясалите боклуци които ни управляват

    • Поискайте от него , той да се прекръсти от Манол на Хасан, щом не му харесва, българофила граф Игнатиев и руските ни освободители! Жалко, точно „Манол“ се казва един от героите от книгата на Антон Дончев „Време разделно“, романа е написан по действителни исторически събития, случили се в миналото и насилственото потурчване!

  9. Провери, бе нищожество, Насрални е осъден престъпник, осъден е не само в Русия, но и във Франция, на престъпници ли ще кръщаваш улиците ни? Да ти еба майката!

  10. Според мен трябва друго да стане.

    София да бъде прекръстена на Санкт Путинбург в чест на Русия и Владимир Путин.

  11. Манолчо ,98324rt39i4r, пиши си името под тези фекалии. Не разбираш ли каква воняща личност си. Кой те вкара в парламента бе чудо. Душата ти е още по противна от муцуната ти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *