Малък Тошко ще продава пудри, спирали и шампоани

Тодор НикиВнос на козметични стоки е новият бизнес на Тодор Славков. Известният внук е решил да остави купоните и мацките, за да изкара някой лев за себе си и детето.

 Малък Тошко хвърчи непрекъснато по срещи, а негови близки издадоха, че си има и партньор в бизнеса.

Жени Калканджиева, с която Тодор беше в „Биг Брадър“,  е поела част от нещата в свои ръце. Синът на Батето разчитал на нея за пласирането на стоката, а тя му обещала и участие на манекенките си в рекламирането й.

Една от загадъчните тайни в България е как точно Славков младши изкарва парите за денонощните си партита, след като няма и ден трудов стаж. Въпреки че самият той и няколко негови приятели обясниха, че има две фирми, които изнасят тръби и други стоки, свързани със строителството, никой не му вярва. Накрая започна да  се шегува, че нищо не прави, а  дъщеря му смята, че татко й е шеф на всички българи.

Всъщност Тодор освен участието си във фирмите наследи и солидна  сума в брой от именития си баща. В последно време обаче кризата се отрази на бизнеса му със строителни материали, а петцифреният хонорар от участието в Брадъра бързо свършил.

Още  тогава Славков получил  предложение от Жени Калканджиева да станат съдружници и се хвърлил с ентусиазъм в него, като осигурил половината начален капитал. Той не разбирал нищо от мода, бои за коса, спирали за мигли, шампоани и душ гелове, затова  освен на помощта на шестата по хубост в света, се надявал и на съветите  на своята полусестра  Жени Живкова. Двете били в свои води в тази област и обещали да го направят милионер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *