Малък Тошко заби гаджета-близначки

Малък ТошкоМалък Тошко събра очите на посетителите на култовата столична кръчма „Сам дойдох“, като цъфна  редовния си обяд там с умопомрачителни близначки.  С една, хайде, ама с две,  върви му на Тошко и това си е, коментираха завистливо част от клиентите.

Внукът на Тато се настани на любимата си маса в дъното и си поръча редовната  шкембе чорба с бира. Двете еднакви девойки също си поръчаха чорби, само че пилешка, и също бира. Двете се кискаха през цялото време на бисерите, които им ръсеше Тодор, прегръщайки ту едната, ту другата. Русокосите близначки, които видно  не бяха за първи път с него и не се запознаваха  току що, защото се държаха доста свойски,  също се бъзикаха с него  и го подкокоросваха да демонстрира непрекъснато чувството си за хумор. Те не изглеждаха на повече от 25 години.

Впоследствие стана ясно, че красавиците са студентки от провинцията, наричат се Пени и Лени, и са новата тръпка на Тодор. Той ги забрал след пиянски купон, а  сутринта останал шашнат, че са две. Вечерта си  мислех че е една, а я виждам двойно от уискито“, казвал шегаджията Тошко на приятели. Сега вече били официална тройка.

Веселата компания изпи  по две бири с шкембето и супите, Малък Тошко плати сметката, оставяйки щедър бакшиш и тримата се изнесоха кикотейки се навън, където беше паркиран прословутият джип – наградата на внука на Тато от последния сезон на „ВИП Брадър“. Странно, че  още не го е изпил“, коментира посетител на кръчмата. „Както е тръгнал, скоро ще му види сметката, пък  тия двечките бързо  ще му помогнат“, допълни друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *