Макрон заговори за изпращане на войски в Украйна

Президентът на Франция Еманюел Макрон заяви, че изпращането на западни сухопътни войски в Украйна не бива да се изключва в бъдеще, но че на този етап „няма консенсус“ за подобно решение, предаде Франс прес.

„Днес няма консенсус за изпращане на сухопътни войски по официален, приет и одобрен начин. В дългосрочен план обаче нищо не бива да се изключва. Ще направим всичко необходимо, за да гарантираме, че Русия няма да може да спечели тази война“, обясни френският президент в края на международна конференция в подкрепа на Украйна в Париж.

„Убедени сме, че поражението на Русия е от съществено значение за сигурността и стабилността в Европа“, добави френският президент след конференцията в Елисейския дворец, която започна в понеделник, късно следобед и приключи вечерта.

„Много от хората, които днес казват „никога, никога“, бяха същите, които преди две години казваха „никога танкове, никога самолети, никога ракети с далечен обсег“, заяви Макрон и допълни: „Нека бъдем достатъчно смирени, за да признаем, че често сме закъснявали с шест до дванадесет месеца. Това беше целта на днешната дискусия: всичко е възможно, ако е полезно за постигането на нашата цел“.

Вариант с изпращане на сухопътни войски в Украйна досега не е бил дискутиран. На практика тя не е била включена в дневния ред и на конференцията в Париж, увери нидерландският министър-председател Марк Рюте.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Бабет го завела в детската градина да играе с момчета. Русия е посрещала французи, първите наполеоновци срещали с надежда руските села от крепостното право възневидели, ала скоро ги проклели, отнел храната, конете си в църквите настанили, и като започнали една война, народна

  2. черна лястовица ! не не можеш да си черна лястовица -дори !
    ЧЕРНА ГАРГА !
    Наблюдавах една такава , летеше нависоко с орех в човката си , и го пускаше отвисоко да се разбие на асвалта – за да може да го хапне ! Така ли ще хвърлиш ЕВРОПА , ДА Я РАЗБИЕШ знаем кой ще я хапне ?
    Ала теб добре са обработили ,РАБОЛЕПИО- ЧЕРЕН ПРЕДВЕСТНИК .
    Не узря ли ЕВРОПА ,всички ли ще си отидем заради няколко безумно луди на този свят ?

  3. Доста от зовящите се пророци са казали че париж ще изчезне, та явно му идва времето. Да му мислят парижките негри.

  4. ПРИ НАПОЛЕОН Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН ПАРИЖ.
    ПРИ ХИТЛЕР Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН БЕРЛИН,
    И ОТ ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ СИЕ НА МЕСТО.

  5. Говори се за планирани сблъсаци по укро полската граница между фермери и шофьори с жертви.Тогавс нато може. Да обяви за нападение срещу Полша и завладее западна усрайна.И полша и усрайна не са против ,търси се предлог.

  6. Бабата го е отбила и не му дава да ближе, затова го избива на дивотия, трябва му яка тояга, за да се успокои.

    • Бабата е за пред либералната празноглава паплач.
      Макарона си пада по вътрешноанален масаж от негри.

  7. Жалко за Париж, жалко за Франция.
    Французите са хубави хора и не заслужават да станат на пепел заради слабоумието на един герофил (бабоебец).
    Наистина ли този идиот ще легне на нацистите, като маршал Петен на Хитлер? Единственото, което може да спечели е смъртта на милиони невинни французи за каузата на съвременния нацизъм.
    Дано фермерите успеят да изритат макарона преди да е хвърлил Франция в огъня.

    • Чак пък да ме е жал за негърската столица, заеби!
      България не е видяла нищо хубаво от шибаната колония франция и нямам нищо против Путин да я превърне в паркинг.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *