Македония ВЪСТАНА срещу ЕС, Глобализма и Брюкселската Мафия! Ето защо Референдумът за името й се Провали с Гръм и Трясък!

Малка Македония нанесе такъв шамар в озъбената паст на световното неолиберално статукво, че подвигът й ще остане в историята! Въпреки масираната проевропейска и пронатовска медийна пропаганда, която от 2 г. насам буквално залива Скопие. Въпреки милионите, които САЩ наля в кампанията за референдума. Въпреки огромния натиск на Запада върху страната… македонците показаха твърд характер и достойнство – нещо, което е напълно непонятно за нас, българите. Сънародниците ни край Вардара категорично отказаха да станат част от НАТО и ЕС, като се преименуват по начин, удобен за Гърция.

Нека започнем с това, че навремето България беше вкарана в ЕС и НАТО без какъвто и да е референдум. Като овца в кошара, никой не ни пита искаме или не… и това е престъпление! Явно западняците са знаели колко струваме. Знаели са, че ще е достатъчно да захранят с пари елита на държавата ни, за да го превърнат в про-западен… а народът, досущ като кротко стадо ще ги последва. Да си го кажем направо – ясно им е било, че сме тъпоглави добичета.

Към малка Македония обаче, Брюксел и Вашингтон подходиха по- инак. Вече не е като едно време. Откакто Путин обяви новия многополюсен свят, статуквото на западняците се разклати. Затова този път Вашингтон и Брюксел впрегнаха цялата си дипломатическа и пропагандна машина да организират на македонците референдум – в който да ги попитат искат ли да се преименуват, за да им се отвори пътя към ЕС и НАТО. Западът бе 100 % убеден, че след подходящата пропагандна обработка, народът на Македония лакомо ще налапа въдицата и ще гласува масово със „За“.

Но Брюксел пропусна нещо много важно – и македонци, и сърби от години следят развитието на съседката си България – хем членка на ЕС, хем членка на НАТО. И виждат, че не само не цъфтим икономически и социално, ами се случва точно обратното – България стремглаво лети към дъното на бездната. А и как да повярват, че ние, българите живеем по- добре от тях, като ни виждат всяка събота и неделя по пазарите си как се пазарим и пазаруваме по- евтинко, и по кръчмите си, където преяждаме и се наливаме с евтините им храни и алкохоли до припадък. Идват тук на почивка – виждат пътищата, виждат окаяното обслужване по курортите, виждат мръсотията… Знаят, че българите, за да избягат от родната мизерия, масово се евакуират на Запад… където работят като чистачи, строители, болногледачи – най- мръсната и зле платена работа…

Ако Западът искаше да подмами македонци и сърби и имаше ресурса за това, трябваше да превърне България в своя пропагандна витрина. Македонците знаят, че Брюксел няма да тръгне да ги спасява, както спаси Гърция от фалита. Знаят, че би ги оставил да тънат в мизерия и корупция, като българите. Пък и защо да се присъединяват към ЕС – организация, за която не е ясно дали ще оцелее и година още? Затова и не гласуваха на референдума.

Избирателна активност – 34,9 %. И нещо, което не се споменава- гласували са основно албанците, както и „красивите и умни“ соросоидни столичани. Последните народът край Вардара остроумно ги е нарекъл „скопци“. И това не е никак случайно. Така или иначе, референдумът е невалиден, тъй като не достигна минималните 50% избирателна активност. Въпреки това, Зоран Заев отказа да признае категоричния си провал и най- нахално заяви, че ще продължи борбата си да вкара Македония в ЕС и НАТО.

А българските медии – те  буквално онемяха. Секнаха им фанфарите как Македония влиза в европейското „семейство“. И ГЕРБ онемяха, а най-безмълвен остана шефът им Борисов. Който бе приел вкарването на Скопие в концлагера ЕС като своя лична кауза. А само ден по- рано същият повтаряше като папагал брюкселските опорни точки как с песни и танци макетата са се запътили към ЕС и НАТО. Но макетата решиха, че не искат да ги управляват корумпирани, прозападни хрантутници и джендъри… които на финала да ги прокудят от собствената им родина… да се скитат като глухи български псета нейде из Европата. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Така кога ще има референдум за излизане на България от ЕС и НАТО, ако необходимо въобще

  2. Четете българи и се учете!!!Макя им МАКЕДОНСКА,они знаят що да чинат! ! !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *