ГЕРБ ПАДАТ ОТ ВЛАСТ! Кроят Коварен План срещу Президента Радев! Но сметките им ще излязат криви! Виж Тук:

Инфлацията ще скочи с 5 % до края на годината, което ще отприщи вълна от недоволство сред народа, категоричен е проф. Боян Дуранкев. 

В края на август, инфлацията достигна 3,5%. Сега обаче поскъпването на природния газ доведе до скок и в цените на парното и топлата вода. Поскъпна също и хлябът, а се очаква увеличение и на още много хранителни стоки, тъй като с увеличаването на газта, скочиха и производствените цени. А тези нови негативни фактори означават, че инфлацията ще се увеличи и ще удари рекордните 5% в края на годината.

В този контекст, днес лидерът на КНСБ Пламен Димитров заяви с тревога, че над 2 милиона българи (пенсионери и работещи бедни), няма да изкарат зимата. 

Така че социални улични бунтове със сигурност ще има. Както е сигурно и че още в края на тази година кабинетът „Борисов“- 3 ще се самосвали, за да избегне социалните бунтове. Целта на Борисов и шайката му обаче е не просто да се измъкнат от народното недоволство заради шоковото поскъпване. Целта им е чрез този ход да прехвърлят недоволството върху служебното правителство, което след оставките им президентът Радев ще трябва да назначи. И докато държавният глава обира негативите, гербаджиите ще се подготвят за европейските и местни избори догодина. Като през цялото време ще сочат с пръст Радев и служебния му кабинет и ще винят именно него за провала на собственото им управление

Тоталния провал на правителството на Борисов и ГЕРБ обаче не се изчерпва само с вътрешната политика. И в международен план крахът им е грандиозен. Борисов е парализиран, няма никаква идея какво да предприеме по отношение на търговските войни, които САЩ предприе срещу световните си конкуренти Китай и Иран. А негативните последствия от тези вийни за България са големи, заради колониалния ни западен статут. Борисов уж се обяви, че ще привлича китайски инвестиции, но това няма как да се случи, защото той и управлението му са на дистанционно командване от Вашингтон. За разлика от една Сърбия и една Македония, които страни привлякоха многомилиардни китайски инвестиции по причина, че не са членки нито на НАТО, нито на ЕС и се радват на държавния си суверенитет.

През последните 2 години се натрупаха един куп вътрешни и външни казуси, на които ГЕРБ, в качеството им на назначена от САЩ колониална администрация, изобщо не знаят как да реагират. Да не говорим, че и вътре в редиците им има разнобой. Борисов иска да привлича китайски инвестиции, а Цветанов официално обвинява Пекин, че е враг на световната икономика. Борисов настоява за подобряване на търговските отношения с Москва, а Цветанов сочи Русия и Путин като враг № 1 на световния мир. С тази противоречива политика ГЕРБ се опитват да балансират между нарежданията на западните си покровители и настроенията на българския народ. Но този техен разкрачен стоеж вече не върви! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Приятели,
    .
    Всички наши Протести са срещу – „Визия на ГЕРБ за България“…
    (…прогноза направена на 28.08.2018г.)
    .
    Грабежа върви по плана…, но трябват още 2 години…!!!
    (…сваряват ни живи, като… с нарастващи скандали постепенно загряват казана…, а свидетелите, май, се „изпаряват“…)
    .
    Кораба на властта „Боко – ІІІ“ потъва и… бързат да ни крадат вече само в Милиарди…, но като всеки Октопод пускат мастилени „пушилки“ за прикритие…!!!
    (…Кражбите в милиони са за селските кметове…, но само, ако е гербераст, иначе… Вижте „изпържения“ кмет Иванчева…!!!).
    Всичко започна с кражбата на 1,5 милиарда от резерва на здравната каса… И се заредиха, тихо и кротко кражби за милиарди…, като есенен дъждец…;
    – Ежегодно липсват 2 милиарда от акцизи…
    – 4 милиарда от КТБ…
    – 16 милиарда от ДДС, после „Олимпик“, ограбен е и Гаранционния застрахователен фонд… След срива на Търговския регистър, за „чистота и бързина“ в прикриването на далаверите, последва направо… „срива“ на компи-системата на Мин. на правосъдието…, блокира ГРАО (чистят фалшивите изборни списъци и фалшивите собственици на милиарди…), Агенцията по околна среда (…та да изчезнат фалшивите договори с евросредства…).
    Чакам да блокира и онзи на „безопасност на храните“ (…та да избяга афро-чумата по овцете…).
    – Горят се чували с документи, арестуват се разследващи журналисти, самоубиват прокурори и баш охранители…
    – Такса „спокойствие“, май, стана 40% от всичко и от всеки…!!!
    .
    Чакайте с гнева си…! Истинския цирк ще стане с грабежа на…:
    – Здравната каса за 4 милиарда.
    Следват…:
    – Фалитите на частните Пенсионни фондове…, за 9 милиарда…!
    – Златния резерв от 16 милиарда…
    – Гаранцията за валутния борд от 26 милиарда…
    – Частни спестявания от 65 милиарда…
    – Банкови активи за 90 милиарда…
    – Частни жилища за 150 милиарда…
    Общо 356 милиарда… Но… все още липсва замах…, та, защо не…:
    – Всеобщ Банков срив (повторно предизвикване на „Жан Виденова зима“), та… всички пари да изчезнат наведнъж „Където трябва“…!!!
    (…Така ще изчезне и „Чумата – ГЕРБ“ от овчарника или свинарника в центъра на София, но Държавата ще остане, та народа да плаща… милиардните и дългове и то с лихвите…)
    .
    Както се казваше…:
    – „А „най-хубавото“ ни предстои…“
    (…Та Приятели, има още 350 милиарди за Крадене… и само още 2 години мандат…).
    .

  2. Румен Стоянов,аз вече си го помислих това,даже бях писала в 1 статия,че някоя сутрин ще се събудими без премиер и с половин парламент.Въпросът е дали ще чакат още 2 години?

  3. Хей, дерзайте апаши от топлото, тока и водата. Надувайте цените, грабете народа. Иван Иванов и Бойко Борисов са насреща!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *