Макгрегър: Новата валута на Русия, Китай и Индия ще унищожи финансовото господство на САЩ

Решението на Русия, Китай и Индия да създадат нова световна валута ще разтърси финансовата хегемония на САЩ, заяви Дъглас Макгрегър, бивш главен съветник на Пентагона и бивш полковник от американската армия.

Ню Делхи, Пекин и Москва имат най-голямата концентрация на злато в света и проектират новата си обща валута именно върху златото.

„Идва нова ера – вече над 40 държави са потвърдили желание да се присъединят към тази нова валута. Имайте предвид, че повечето от тези страни са сред най-богатите на природни ресурси в света. Разбира се, в центъра, в основата на тази нова валута са Индия, Китай и Русия“, уточни Макгрегър.

Всичко тези държави, както и много други, които тепърва ще се присъединяват, гледат на тази инициатива като на „бунт срещу финансовото господство на САЩ“, което е „разрушително за света и го деградира все повече във времето“. В Африка, Южна Америка и Азия масово симпатизират на руснаците, те гледат на действията на Москва като на съпротива срещу политиката на Вашингтон, добави той.

В началото на 2023 г. международният икономически блок на БРИКС (съставен от Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка) обяви, че скоро ще започне да анализира перспективите за въвеждане на собствена валута за заобикаляне на щатския долар.

Очаква се валутата на БРИКС със златно покритие силно да подкопае финансовата хегемония на САЩ.

Източник: Sputnik

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ УНИЩОЖИ ТОВА ЗЛО САЩ.ТЕЗИ УНИЩОЖХА И ИЗБИХА МИЛИОНИ ПО СВЕТА ЗА ДА СА ВИНАГИ ДОБРЕ.

  2. Мен лично повече би ме зарадвало да бъде унищожено веднъж за винаги британоварварското племе.
    И с долар и без долар, напъните на сатанистите да избият света няма да секне.

  3. Добра идея, но какво ще правим ние, чието злато още веднага в първите години на промяната след беше тайно извозено хранилището си у нас и изпратено в САЩ и сега практически сме без злато??

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *