Маги Халваджиян нападна ген. Радев и Слави! Вижте как хрантутникът на Бойко вади кестени от огъня вместо него!

Маги Халваджиян се хвърли активно в политическия живот и вече нито едно обществено значимо събитие не минава без неговото „тежко“ мнение.

Ден преди балотажа на президентските избори той се метна в защита на Цецка Цачева и започна по арменски да каканиже в ефира на Нова телевизия, където се чувства като у дома си. И не само се чувства, ами май е и там в елита на избраните.

Винаги съм бил с десни възгледи! – удари се в гърдите той.  Брат ми е десен, жена ми е дясна, синът ми и той изповядва  десни идеи, моят баща си  беше десен, пък  дядо ми  слушаше  тайно „Гласът на Америка“. Аз съм принципен човек и за разлика от  други хора и никога  не си сменям възгледите и принципите, както и морала според конюнктурата! Ген. Радев може да  всякакъв, може да е пич, изобщо не го познавам, но играе с левия отбор. Щом играе в левия, колкото и да се прави на принципен, аз съм против него и политиката му! – категоричен беше Халваджиян.

Това му изказване беше от най-спорните и странните, да не кажем, че имаше доста сериозна доза лицемерие. Как това дясно семейство, което цял живот е слушало тайно „Свободна Европа“ е изпратило Маги да учи в Москва, не е ясно. Тогава в Съветския съюз можеха да учат само деца на изявени и верни на режима хора и случайни не се допускаха. Там образованието си получаваха хора от елита на строя. Доказани негови верни поддръжници.

Магърдич  е учил не къде да е, а в елитната школа за цирково изкуство, където трудно се уреждаха дори талантливи руски деца.

Как да го разбираме това принципно семейство с десни възгледи от дядото още, не знаем. Та те са пратили в Съветския съюз при левия враг – най-милото си. Детето си!

В знак на благодарност след изказването на продуцента, Бойко Борисов внезапно посети едно от най-оборотните столични заведения, което е на съпругата на  Халваджиян – Кремена. Бившият премиер, който никъде не ходи без да има политическа изгода от това,  лично качи снимка, на която позира с Халваджиян от култовия му клуб, а под нея написа : „Двама мъже, които страшно много уважавам“.

Е как няма да уважава Маги и как няма да позира, когато винаги има защита в негово лице, или пък подмазвачество, зависи от гледната точка.

Кой е човекът, който е завзел заедно с брат си Нова телевизия и сучат милиони от нея? От телевизията, която всички  наричат бойковата медия? Кой прави по три риалитита годишно с милиони бюджет, с смс-и, които се вливат в общата касичка? Кой се държи като парвеню и си бродира инициалите на поредната нова кола за половин милион лева, а синът му троши джипове от 100 бона и веднага се качва на другия? Кой в едно и също шоу назначава себе си, жена си, сина си, снаха си и цялата рода да получават заплати? Кой хвали Борисов дори в развлекателното предаване „Като две капки вода“, а водещите ходят със снимката на Винету в джоба си? Десният Халваджиян, разбира се. Който е издигнал шуробаджанащината в култ, но иначе дава акъли как да се справим с корупцията и как да печелим честно пари.

Пак той захапа и Слави, след като предаването му за Васил Иванов беше цензурирано. Ако не харесваш работодателя си просто напускаш! – каза поучително Магърдич. Ето ние при опита на БТВ да цензурира „Господарите“  разтрогнахме договора и напуснахме. Дадохме пресконференция и отидохме в Нова.

Слави два пъти го цензурират той втори път дава пресконференция, но си седи там и не напуска! Значи те безкрайно ще го режат, а той ще се оправдава на пресконференции. Защо  не си скъса договора и не си тръгне? – коварно запита Халваджиян, без да спомене, че ако Слави  си вземе шапката, ще трябва да плаща милиони неустойки.

Така типично по арменски, големият „демократ“ хем се докара на шефовете си, хем изкара Трифонов страхливец. Хем се опита да защити Нова тв. и да намекне, че там цензура няма.

Е, докато продуцира предавания, в които се кълчат балерини, а певци и актьори се правят на маймуни, цензура няма да има.

Нека направи едно сериозно политическо предаване и тогава ще види къде зимуват раците.

Но докато се занимава само с развлекателни програми и скача в защита на Борисов, това няма да се случи.

Пък и политическите предавания не носят милиони.

Лесно е да си голям демократ и да печелиш само от зрелища и купени от чужди телевизии формати.

Трудно е да излезеш на нож с властта и да се докажеш като истински защитник на народа.

Десните убеждения не значат само близане на управляващи дирници.

Но като го умееш това най-добре, поне не се изкарвай демократ.

Така превръщаш демокрацията в пародия и печалбарство, а това пък не е демокрация, а чиста форма на демагогия!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Той е завзел цялата Нова тв. Скубе милиони. Сменя си идеите като носни кърпички. За такива мъже има само едно определение и то работното средство на проститутка.

  2. Халваджан да обясни как така всички са десни! И чичо му ли е десен? И дядо му ли е десен? По Живково време нямаше право да работиш частно! Дядо му на когото е кръстен Мъгърдич Халваджиян продаваше сироп на пъпа на Плевен пред фонтана на Жабките сироп! На кого можеха комунягите да разрешат това? Сами си отгатнете! Чичо му червен в костния си мозък беше председател на БСФС Плевен. След сблъсък там беше назначен за директор на Стоманолеарен завод Плевен. Пак след разследвания беше преместен за директор на Чугунолеарен завод Плевен. Пак след известно време преместен от бюрото на ОК на БКП за директор на МЗ“Вапцаров“ Плевен! Най-голямия машиностроителен завод на башканския полуостров,който превърна в малка работилница. Прозвището му е Дребното Арменско търговче в Машиноимпекс София. Много машини изнесъл в Италия където Бебо бащата на Маги търгуваше.Арменак унижтожи цяла синдикална организация в Плевен страхувайки се от престъпленията които вършеше!Само едно ще спомена грубо погазваше Кодекса на Труда оставил жените бояджийки без никакви противоотрови и работно облекло! Предупреден от синдикална централа в София! Мога да покажа документи по случая. И още много по дръстични случай
    Скоро във фейса попитах телевизионерчето може ли да ми отговори на един въпрос. Едно цвете 45 години расло четврно хвърляло семената си в почвата на лято отново и отново растяло. Идва демокрацията и Костов го боядисва синьо! Цяла година то е синьо,а на есен си хвърлило семената и на пролет изникнало. Какъв цвят ще има то? Синьо или червено?

  3. И аз слушах навремето Dee Purple по „Свободна Европа“, но не парадирам с това.

  4. На този, както му е буренясала главата, така му е буренясала и душата.Какво ляво и дясно го гонят,
    като всички са от един дол дренки. Грамотния знае, че
    няма ляво и дясно. Безпристрастния не парадира с привързаност, а справедливия не се ползва от привилегий. Той къде се вписва в картинката ???

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *