Маги Халваджиян Мами Нагло Зрителите в „Пееш или лъжеш“! Виж Тук:

пеешВ Нова телевизия политиката е да се  въртят едни и същи, ангажирани с телевизията, лица във всички предавания. С цел – автореклама!
Те ту са във „ВИП Брадър“, ту ги вадят да водят предаване, ту са коментатори или гости в студио, ту ги вкарват в някой нов проект…
И в новото си риалити шоу Нова тв. не отстъпи от тази своя порочна практика: Продуцентът Маги Халваджиян пак набута „наши хора“ в новото си изплагиатствано, пардон – купено чуждо предаване „Пееш или лъжеш”. Сценарната идея на шоуто е на сцената да излизат напълно непознати лица, подбрани чрез кастинг. Явно обаче на продуцента Халваджиян пак му се е досвидяло да се бръкне с някой и друг лев за участници, спестил си е пари от кастинги… и я кара постарому!
Водещи на „Пееш или лъжеш“ са Ненчо Балабанов и Мария Игнатова, до болка познати муцуни от другите предавания на клана Халваджиян.
„Съветниците“ пък са половинката на Мария – Алекс Раева, Милица Гладнишка, Нети и други, които пък съвсем наскоро участваха в „Като две капки вода“.
А менторите… без никаква изненада, са менторите от „Х-Фактор“: Криско, Люси Дяковска, Любо…
Оказа се обаче, че и участниците в новото шоу не са случайни. Единият е балетист точно в балета на Нова тв., другият е журналист и репортер на „Господари на ефира“…

пееш1Съмненията, че всичко пак е нагласено се появиха, след като Криско  след много уж мислене и преценки, избра за дует бившия репортер на „Господарите” Игор Дамянов. Рапарът призна, че Дамянов е част екипа, но никой не го бил чувал да пее. Същото е и с балетиста, който вероятно е танцувал като глухоням и дори не е отварял уста си да тананика.

В социалната мрежа обаче разкриха, че Игор и Криско се познават много добре и дори това лято били заедно в Лозенец, където журналистът се изявявал по микрофона в кръчмите.

Танцьорът Атанас Паскалев – Нако, който запя като истински Енрике Иглесиас, пък е участник в балета на „Х-фактор“ и мнозина са го чували да припява по време на прадаването.

Уж анонимната участничка Йорданова пък, която нарекоха Селин Дион, е изпълнителка на  една от най-слушаните песни по радиата  – „Нежност и тъга”. Появиха се и мераклии, скъсани на стари кастинги за участие в предаванията на Магърдич.

А на първите редове сред зрителите са всички участвали в различните издания на „Х-Фактор“.

Вярно е, че България е малка и всички в нея едва ли не сме роднини! Но също така е вярно, че Халваджиян е един стисльо, на който му се свиди да плати за нормални участници и предпочита да ангажира хора, които така или иначе са съпричастни към негови продукции- че белким му легне по-евтино! Магърдич просто си е събрал старите пиленца и кокошки, за да пеят в новия му кокошарник.

А иначе ни убеждава, че шоуто е чисто ново и невиждано до момента!

Е как да повярваме? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *