Лютви Местан Скандално: ЦЕПИМ БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ! ПОЛОВИНАТА ОТИВА В ТУРЦИЯ! Виж Тук:

ДОСТ наистина трябва да бъде забранена!

Золумите, които стават по време на тази предизборна кампания минават непрекрачвани до момента граници и правила. За мъките и натиска, на които са подложени българските турци в момента, разказва Селим Хасанов, от община Руен:

„Страшно е по селата, но не смеем да гъкнем. Всички имами са от ДОСТ и агитират направо в джамиите. Първо ни заплашиха, че ако не ходим на петъчната молитва, ще ни отлъчат от мюсюлманската общност и ще ни вгорчат живота. Молитвите пък минават в политическа агитация. Говори се за ДОСТ и само за ДОСТ. Плашат ни, че ако не гласуваме за тях, няма да бъдем повече броени за мюсюлмани и достъпът до джамията ще ни бъде забранен“, разказва Хасанов.

„Още по-страшно е със старците. На тях им казват, че няма да бъдат погребани по нашия обичай, имамът няма да прочете молитва и ще горят в ада. Хората са в паника , сериозно са изплашени и не смеят да се оплачат на никого. ДОСТ не купува гласове, а действа със силата на заплахите.

Ние живеем в малки населени места, досега сме гласували шарено- който за когото иска. Но ни бе казано, че на тези избори ще се броят глас по глас и на „предателите“ ще се отмъщава жестоко. В съседни на Руен общини емисари на ДОСТ са носели карти и са обяснявали на хората, че всеки момент България ще бъде разделена, като половината ще отиде в Турция. Някои хора вярват и се плашат.

Имамите до един са вербувани от ДОСТ. Пристигат и ислямистки проповедници от Турция. Лютви Местан вече се похвали, че ще влезе в парламента и от него зависи животът ни в бъдеще“ – призна Селим и категорично отказа да позира за снимка. „Имам деца, едното учи в Стара Загора, другото в София. Страхувам се за бъдещето им“, допълни той.

В България явно Местан и партийката му се толерират до такава степен, че и прокуратурата, и ЦИК са си затворили очите и ушите и се правят на слепи и глухи.

Турският посланик Гьокче продължава да се появява на предизборни митинги, но досега е получил само една забележка от Външно министерство, след което се възцари пълна тишина. Всички агитационни събрания на ДОСТ се провеждат на турски език, но досега няма нито една глоба. Защо?

Десетки имами-ислямисти буквално са се командировали в България, масово проповядват агресивен ислям и едновременно с това агитират за ДОСТ. А България мълчи!

Мълчи, защото цацаратурата е на ГЕРБ! Именно ГЕРБ позволи и даже насърчи регистрацията на ДОСТ, а изгоненият от Доган, Лютви Местан се скри в турското посолство, покани хора на Ердоган да учреди партия… и всичко това ставаше под носа на Борисов. А Защо Бащицата не реагира?

Много ясно защо:

Ето защо: ГЕРБ си търси патерици и е готов да продаде и родината, за да се подпре на тях и пак да управлява.

Ако ще и сомалийските пирати да дойдат да направят партия у нас, Бойко ще ги потупа покровителствено по гърба, стига да обещаят, че ще го подкрепят да направи правителство.

Бойко Борисов е в състояние да подари част от България на Ердоган, стига турският султан да му обещае, че ще управлява останалата част.

Ако сме българи, ако милеем за родината си, крайно време е да кажем: НЕ!

На местановци, ердогановци, имами, ислямисти и цялата паплач, която се готви да ни налази.

И най-вече на Борисов, защото допусна това да се случи! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

36 коментара

  1. Само военна диктатура ще ни оправи! Стига лигави псевдо избори!

  2. На майката путката половината ще е в Турция. Дейба резака ти да еба

  3. Ако това е истина,къде е правителството,прокуратурата и полицията?

  4. да не бяха плювали срешу Русия! агресорите им са били

    сега ще видите агресия

    и пак ще се обърнете към Русия

    • Каква Русия ако сме единни ще отблъснем турците и сами!!!

  5. Мисля , че е време да се появят хората , които ще да затрият въпросната паплач , докато не се пролее кръв , спокойствие няма да има.
    Братя и сестри , българи гответе се за революция
    С кръстосани ръце нищо няма да постигнем

  6. Живеем във време , е което собствената ни държава се опитва да ни затрие и прогони.
    Въпрос на време е бащината ни земя да бъде заселена с гнилоч и паплач , защото е удобно за някой
    Бог да пази България и народа и

  7. Еми сега е ред да се покаже кой политик милее за България, не за българите, ние сме на изчезване. Когато започнат да вземат и територия от България, нашите политици няма да бъдат аги и няма да има какво да управляват. Така, че ББ, Нинова, Симеонов, Сидеров, покажете, че милеете поне за териториятана България.

  8. Добре дошли елате и станете Православни, манете се с тая дяволска поквара

  9. Ех, Местан, Местан!!! Не са ти наместили нещото,дето трябва да ти се намести!!! И ще ти се намести, бъди сигурен….Голям мерак имаш за работи, дето на са ти по мярката…

  10. Ако съм на мястото на президента, ако съм служебен министър-председател, ако съм председател на ЦИК, ще задействам прокуратура, съд и всички инстанции и ще забраня тази партия още преди изборите, а Местан ще подведа под отговорност за държавна измяна.
    Но не съм.
    А тези, които са, си затварят очите… С какво ли?

  11. Квооо?!?!.. Я да се пробват да видят как ше се събират турци от храстите и от казаните.. Майка им тъпи турци.. Ше го цепа аз.. на повече от две ☠

  12. От България един камък не даваме! Нека се пробват щом искат, тогава ще ги видим тия бивши агенти колко са им дебели вратовете!!!

  13. Додека ние се спориме и расправаме за глупости(Историја..овој постоел овој не постоел..)Муслиманите си работат на агендата..80 милиони турци чекаат ..повторно да се втурнат на Балканот..и да го заземат Албанците од Косово чекаат нов момент и погодност да го колонизираат Скопје и остатокот од Западна Македонија.не спијат тие,а и не се занимаваат многу со меѓусебни кавги

    • Не трябва да позволяваме на прокрутите мюсюлмани да правят с нас каквото си искат с нас трябва да направим съюз срещу турция и албания и да ги прокудим от балкана!!!

  14. Нима този дето говори против Християни,мюсюлмани,евреи и т.н. е набожен и вярва,че има Бог.Този който плюе по всяко една религия независимо коя е пълен Атеист,егоист,той не се съобразява с мнението на своите съграждани и съселяни и говори с мръсната си уста от тяхно име.Селим Хасанов точно за теб става дума,колко пари ти дават да говориш такива измислици за Твойте Братя и сестри?Нима неси ТИ този който говори за разделяне,несъм чул това от някой Лидер на която и да е партия,а от Твойта мръсна и егоистична уста,дето гледа само тя да лапа.Аз съм от с.Рибново,25г.ДПС само лъже и обещава нс хората,за това в Джамиите дето говориш ти са на ДПС агитаций отврътен съм от ДПС,срамувам се да казвам,че някога съм ги подкрепял,не гледай със ушите си,а си отвори очите,че Вашият водач Слави Бинев говори,цитирам:Всяко едно новородено Мюсюлманче е заплаха за Р.България и Европейският съюз! Аз съм мюсюлманин и имам приятели Християни,никога неса ме питали за Ислямисти и тем подобни,защото те гледат с очите,а не с ушите,те са хора като всеки на Земята,а не като Теб,алчни за Власт и пари.

    • Браво момче – така си е ,всички сме хора на този свят и слънцето грее за всички еднакво .Ние сме родени тука и си обичаме еднакво с българите Родината . Не тябва да позволим на продажните политици да ни превърнат в тяхна играчка !
      Отдавна дойде време да се осъзнаем и да се обединим а не да се делим !Нека да има различни партии но ние рамо до рамо да останем ! Живота е кратък за да си го пилеем – нека сме единни и силни !

  15. Всеки българин,независимо от „ноови постановки и указания“,трябва и е длъжен да пише Родина с главна буква.Не може една река да се пише с главна буква,а събирателното на цялата география на страната с реки, долини,низини,планини и равнини и пр. да се пише с малка буква!Освен това Родина е натоварено и с едно по-дълбоко чувство на духовна принадлежност,история и родоначалие! Бъдете българи!

  16. Гласувайте за Патриотите те поне са явни противници на всяка Турска,Циганска и Емигрантска паплач ! ;)

  17. Гласувайте за Патриотите.Те поне са против сяка Паплач ! ;)

  18. Тези шибани ислям истински трябва да ги гоним от България.След това да спрем турските сериали в България,да построим огромна стена да свалим всички турци от политиката да даваме да гласуват само хората които могат да пишат грамотно на български и да почнем да с троим църкви защото е неприемливо в християнска държава да има повече джамии от колкото църкви,може би дори да разрушим към 2000 от джамиите у нас,освен това задължително трябва да спрем новините на турски,защото така се излагаме,дразни защото наглостта на Турция е толкова очевадно и никой неправи нищо по въпроса ако продължаваме да се оставяме да ни мачкат така ще ни завземат отново,а това е направо катастрофа #СмъртЗаВсичкиИслямистическиБолниМозаци!!!

  19. КАТО ИСКАТ ДА ВИ ОТЛЪЧАТ ПРИЕМЕТЕ ХИРСТИЯНСТВОТО НЕ Е БЕДА ГОСПОД ИЛИ АЛЛАХ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ Е ВСЕ ЕДНО ЕДНА ПРИРОДНА СИЛА ПРЕД КОЯТО СМЕ БЕЗСИЛНИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *