Люси Иларионов се измъкна, Моника Валериева не успя да го осъди! Виж Тук:

Моника Валериева изгуби делото, което заведе срещу Люси Иларионов още след края на ВИП Брадър преди година. Още тогава вещи адвокати коментираха по медиите, че аргументите и доказателствата й няма да издържат в съда.

Въпреки това моделката заведе дело и поиска да бъде обезщетена от Иларионов с 90 000 лева заради публична клевета, изречена от режисьора в предаването и излъчена в ефир.
Съдът отхвърли  искането на плеймейтката, тъй като според магистратите  нямало директно изречени обиди или клевети срещу нея.

Всъщност всички бяхме свидетели, че Люси заяви в ефир, че Моника Валериева е „жена, която се труди на повикване“ и че „такива като нея си изкарвали парите по начин, известен от дълбока древност“.

+Това го гледат и го слушат приятелите и родителите ми“, избухна в сълзи моделката. А част от съквартирантите я утешиха и я посъветваха да съди режисьора, за да изчисти името си. Тя направи точно това: Заведе дело, обаче съдът реши, че думите на Иларионов не били директна обида и не накърнявали доброто й име.

Не бил обиден и намека на Люси, че Валериева „живее нашироко, тъй като заработва допълнително като жрица на любовта“.

Обидите на Иларионов, с които съсипа Моника не му се видяха достатъчни и малко преди последното дело приятелката му Ани Хоанг посвети гнусна и цинична песен на моделката, в която я нарича ку*ва и пее за „неизмитата й катеричка“.

За това Валериева също няма как да осъди давещата се от злоба полувиетнамка, тъй като не може да докаже точно за коя Моника става въпрос в песента.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *