Лъже ли ни Мутафчийски за „свирепия“ коронавирус! Ето какви ги върши, докато ни плаши с „невиждана ярост“! (С ВИДЕО)

Лъже ли ни ген. Мутафчийски за смъртоносната корона-пандемия! 2 любопитни видео клипа с негово участие обиколиха социалните мрежи! Ето какви ги върши Генерала, докато ежедневно плаши целокупното народо-население с „невижданата ярост“ на вируса!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Кукловодите имат усет за трагични, артистични личности, не може да им се отрече. Като замесим пари (10, 15 милиарда!!!!) и медии и става любимата им взривна смес. Треторазряден екшън, но за тълпата на 21 век става.

    • Моля моля, категорично не съм в тълпата. Отлично знам за какво става въпрос, но поради това, че „чукча писател, а не читател“, екшънът ще е разрушителен. Е, за милиардите няма как да знам колко са, а ямата е прекалено дълбока, за да мога да я стигна.

  2. Лъже и още как! На този мишок му е обещано нещо доста голямо ,за да държи толкова на този боков театър. Този плазмодий ще го натресе герб срещу ген Радев за да го изберете да продължава да ви говори простотии!Народее !!!!

  3. ГМО, обезлюдяване, опростачване, джендъри и пр., престъпност, обедняване, в момента е КОРОНАВИРУС. Следващото, моля?

  4. СПАСИТЕЛ. НА. БЪЛГАРИЯ. Е. САМО. И. ЕДИНСТВЕНА. ВЕЛИКА. БРАТСКА. РУСИЯ.

  5. МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,, НА СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ,,.
    AЗ, БОРИСЛАВ ЗАШЕВ, НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ,,КОРОНА ВИРУСА,,.
    МИЙТЕ СЪС САПУН РЕДОВНО РЪЦЕТЕ И ЛИЦЕТО СИ,ДИЗИФЕНКЦИРАЙТЕ ДОМА СИ (1:5 БЕЛИНА И ВОДА),СЛАГАЙТЕ МАСКИТЕ НА УСТАТА СИ И НЕ СЕ ПРЕТЕСНЯВАЙТЕ.
    ЧОВЕШКИЯТ РОД ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ И ТАЗИ ,,ОПАСНОСТ,,.
    ИЗВЕДНЪЖ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПОПАДНА ПОД УДАРИТЕ НА РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ,ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА СЕ НАЛАГАТ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ НАД ХОРАТА.КАЗВА СЕ НА ХОРАТА ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ,НАРУШИТЕЛИТЕ НА КАРАНТИНАТА СЕ АРЕСТУВАТ,НАКАЗВАТ СЕ С ГЛОБИ ИЛИ СЪС ЗАТВОР.НА БОЛНИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС СЕ ГЛЕДА И СЕ ВЗИМАТ МЕРКИ,КАКТО ЗА БОЛНИТЕ ОТ ЧУМА ПРЕДИ 500 години.
    И ВСИЧКО ТОВА Е ПРИКРИТО ПОД ЛОЗУНГА ЗА ДОБРАТА ВОЛЯ ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНА ВИРУСА.ДОРИ ЗА ВИРУСА НА СПИН ПРЕЗ 80-те ,КОЙТО Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ОПАСЕН И ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ КОРОНА ВИРУСА,НЕ ПРЕДПРИЕХА ТЕЗИ МЕРКИ И НЕ НАПРАВИХА ТАЗИ НЕВИЖДАНА СВЕТОВНА ИСТЕРИЯ.ДОРИ ПРЕЗ 1-та и 2-та СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ БЕШЕ ТАКА.
    СЕГА КУКЛОВОДИТЕ ЗНАЕХА МНОГО ДОБРЕ КАКВО ДА НАПРАВЯТ И ГО НАПРАВИХА-НАСАДИХА НЕВИЖДАН И МАСОВ СТРАХ У ХОРАТА ПО СВЕТА.
    А СТРАХЪТ Е ИСТИНСКИ,САМО КОГАТО ВРАГЪТ Е НЕВИДИМ.ТОВА Е НЕЩО КАТО ГЛУПОСТТА.А СТРАХЪТ Е НАЙ-ХУБАВАТА СТОКА.
    ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ,ЧЕ МИЛЯРДИ ХОРА ПО СВЕТА ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ СА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ.ПОГАЗВАТ СЕ ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА,ПРЕВЗЕМАТ СЕ СВОБОДИТЕ И ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯТА ,,КОРОНА ВИРУС,,, А ПРИГЛАСЯЩИТЕ И БАЙГАНЬОВЦИ-ПОЛИТИЦИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ (ВСИЧКИ ДО ЕДИН ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ СЛУГИ.ТУК ВКЛЮЧВАМ И КИТАЙСКИЯ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, ),ЧРЕЗ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ МЕДИИ И МОЗЪЧНИ АНАЛИТИЧНИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРЪСТОВЕ ПО СВЕТА,УМЕЛО И МНОГО ХИТРО НАЛАГАТ СЛЕДВАЩИЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД-ПЪЛНОТО ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО.А ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ЧРЕЗ ЗАКОНИ МОЖЕ ДА СЕ УДЪЛЖАВАТ ОТНОВО И ОТНОВО ПОД ПРЕТЕКСТА-,,ИМАМЕ НЕВИДИМ ВРАГ,,. ЕДНО Е ДА НАЛОЖИШ ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ И ЗДРАВНА ХИГИЕНА,СЪВСЕМ ДРУГО Е ,,ДОБРОВОЛНО,, ПОСТАВЯНЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ЗАТВАРЯНЕ У ДОМА.ТОВА Е ЧИСТ И ПРИНУДИТЕЛЕН ДОМАШЕН АРЕСТ И ТО СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ РЕПРЕСИВНИЯ И ОРГАН-ПОЛИЦИЯТА,А В НЯКОИ СТРАНИ И АРМИЯТА.ПОСЛЕ ЩЕ ИМА МЕРКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ИКОНОМИКИТЕ,МЕРКИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ КРИЗАТА И ДРУГИ ТАКИВА С НАДЗОРА НА ДЪРЖАВАТА,ЗАВОАЛИРАНО С ПРИНЦИПА:,,ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ,,.А КЪДЕ СА В ЦЯЛАТА ТАЗИ СИТУАЦИЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ОБЩЕСТВЕНИЦИТЕ И КРИТИЧНОТО ИМ МИСЛЕНЕ?НЯМА ГИ.ДА ВИ КАВА ЛИ ЗАЩО ГИ НЯМА И НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛО-АМИ ЗАЩОТО ТЕ ВИНАГИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА СА БИЛИ ЧАСТ ОТ СТАТУКВОТО И ЧАСТ ОТ ВЛАСТТА.
    ТОВА Е ЕДНА ПЛАНИРАНА АКЦИЯ НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕТО НА НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ,КОИТО ВИДИМО СЕ ОДОБРЯВАТ КАКТО ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ПО СВЕТА ,ТАКА И ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.СТАРТИРАТ СЕ НОВИ НАЧИНИ НА ПОВЕДЕНИЕ В ЦЯЛ СВЯТ.ДАЖЕ СТАНА МОДЕРНО СРЕД АКТЬОРИ,СПОРТИСТИ И ПОЗЬОРИ ,ДА СЕ ФУКАШ,ЧЕ СИ БОЛЕН ОТ КОРОНАТА.
    И АКО ХОРАТА ПО СВЕТА НЕ СЛУШАТ ЗАНАПРЕД,ЩЕ ИМ СПРЕТНАТ ПОРЕДНАТА ИЗМИСЛЕНА ЗАПЛАХА-Я ОТ ВИРУС,Я ОТ НЕЩО ДРУГО.НО НАЛИ ЗНАЕТЕ,А ТЕ ГО ЗНАЯТ,ЧЕ КОГАТО ИМ ПИСНЕ НА ХОРАТА,ПРОУМЯВАЙКИ ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ЗА ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ И ПОДЧИНЯВАТ,ТО ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ ПОМЕТАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И КУКЛОВОДИТЕ ИМ ПО СВЕТА.
    И БОГ ПРАТИ СЛУГАТА СИ-ДЯВОЛА ДА ВЪДВОРИ РЕД ПО СВЕТА,СРЕД САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ И СИВИТЕ КАРДИНАЛЧЕТА СЕДЯЩИ ЗАД ТЯХ.КАЗВАЙКИ ИМ С ФАКТИ,ЧЕ ТОВА Е НЕВИЖДАНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ (ЧРЕЗ ИНФОРМАЦИОНЕН ПРОИЗВОЛ И ИНФОРМАЦИОННО НАВОДНЕНИЕ), ТЕ ГРУПОВО И ЧРЕЗ ИЗВЪНРЕДНО ГЛАСУВАНИ НАБЪРЗО ЗАКОНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ТЕ ЗАПЛАШВАТ С : ,,ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ ( FAKE NEWS ).НАКАЗВА СЕ С ЗАТВОРОТ 1 ДО 5 ГОДИНИ и глоба ОТ 1000 лева до 50000 ЛЕВА ,,.И ТОВА СЕ ПРАВИ БЕЗ ДОРИ ДА Е ПОСОЧЕНО,КАКВА Е ДЕФИНИЦИЯТА ЗА ФАЛШИВА НОВИНА.
    На 13 март 2020 г.след като и нашите политици байганьовци въведоха (по-късно ,или по-рано го направиха и другите такива по света) извънредно положение в България,лъсна едно нещо-СТРАХЪТ ОТ ,,ВРАГА,, ИЗПИСАН НА ЛИЦЕТО ИМ.Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.И НАСАДИХА СТРАХ И УЖАС У ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА.ЗАТВОРИХА И СПРЯХА ИКОНОМИКИТЕ ДА РАБОТЯТ,НАПРАВИХА ХОРАТА МАСОВО ДА СА БЕЗРАБОТНИ,КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НЕВИЖДАНА РЕЦЕСИЯ.И ХОРАТА ПО СВЕТА ЩЕ ОБЕДНЕЯТ ОТНОВО.Така кукловодите на световния полит ,,елит,, им наредиха да го направят и го направиха.НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ НЕ ИМ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА И ТОВА КАКВО ЩЕ ГИ СПОЛЕТИ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ МАРИОНЕТКИ СА МИЛИОНЕРИ ИЛИ МИЛИАРДЕРИ,НАТРУПАЛИ НЕЗАКОННИТЕ СИ ПАРИ ,ОТ КРИМИНАЛА ДЕЙНОСТ ДОКАТО СА НА ВЛАСТ.Накрая някой ще спечели 10-30 трилиона $ от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.
    ДА АМА НЕ .Аз не ям доматите с колците и ЩЕ НАПРАВЯ ТАКА ,ЧЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ГО РАЗБЕРАТ И ДА ПРОУМЕЯТ ,ЧЕ ТОЗИ ВИРУС Е ОБИКНОВЕН И ЧЕ ИМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА НЕГО В БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАТ И ДА РАЗОБЛИЧАВАТ ТАЗИ СВЕТОВНА МАНИПУЛАЦИЯ.ЛЕЧЕНИЕТО Е ДЕЛО НА БЪЛГАРСКА ФАРМАЦЕВТИЧНА ФИРМА В СФЕРАТА НА БИОТЕХНОЛОГИИТЕ .Създадено е преди 18 години.Мислите ли ,че българското лекарство-ваксина което унищожава ЕБОЛА ВИРУСА -(Това е най-смъртоностният вирус на света -90 % от заразените умират между 6-тия и 10-тия ден след началото на симптомите ) ,СЪЩОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА,КОЕТО ПРЕМАХВА ХИВ ВИРУСА НА СПИН ОТ КРЪВТА И ОТ ЛИМФНАТА СИСТЕМА НА ХОРАТА,
    КОИТО СА БОЛНИ ОТ СПИН,НЯМА ДА СЕ СПРАВИ С КОРОНА ВИРУСА СЕГА?Бие го и ще го бие и занапред и още как.Бие е го като маче от дирек само с две инжекции биещи се мускулно.
    Само че за ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ НИТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,НИТО ОТ ХОРАТА С ВЛАСТ КОИТО СА ГО ИЗПРОБВАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.Причината е една -не могат да имат власт и контрол над този който го притежава юридически и затова и не му помагат.
    Сега е шанса на България да се прослави с поредното ОТКРИТИЕ и това да доведе до просперитет за всички българи.
    Но повярвайте ми –ТЕЗИ МАЙКОПРОДАВЦИ НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ ,ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ТОВА.
    ТЕ И МЕДИЦИТЕ ИМ ,,ЕКСПЕРТЧЕТА,,ЩЕ РЕКЛАМИРАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И МЕДИИТЕ ,ЧУЖДИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ФИРМИ И ЛЕКАРСТВАТА ИМ,ЗАЩОТО ОТ ТАМ ЩЕ ИМ СЕ ДАВАТ И ЩЕ ВЗИМАТ РУШВЕТИ,А ОТ БЪЛГАРСКОТО ЛЕКАРСТВО-ВАКСИНА НЕ МОГАТ,ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ ДАВАТ.
    ЯСНИ СТЕ МИ КАТО БЯЛ ДЕН ВСИЧКИ ТАКИВА ПОДОБНИ ЧОВЕЧЕТА,НАРЕЧЕНИ ПОЛИТ ,,ЕЛИТ,, И ТЕХНИТЕ ДРЕБНИ И ДРЕБНАВИ МОРАЛНО ЧОВЕШКИ ДУШИЦИ.
    Е,да сте ми живи и здрави,НО НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ И ТОЗИ ВИ ГРЯХ ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА ПОКОЛЕНИЯТА ВИ ДО 9-то коляно ЗАНАПРЕД.
    БОГ СЕ Е ГРИЖИЛ,ГРИЖИ СЕ И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ И ЗАНАПРЕД И ЗАТОВА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *