Лукарски се жени днес за Стриптийзьорката Ива! Венчава го лично кметът на Бургас!

Лукарски1Божидар Лукарски и изгората му Ива Йорданова ще си кажат „Да“ днес в Морската градина в Бургас.

С нов костюм и подходящ подарък ги очаква кметът на града  Димитър Николов, за да извърши церемонията по венчавката лично.

Шефът на СДС е бивш съпартиец на кмета, който направи скок и сериозна кариера в ГЕРБ, ставайки едно от доверените лица на Бойко Борисов. Партийните интереси обаче не пречат, когато става дума за сватба. Лукарски  предупредил организаторите, че не иска никаква показност, тъпани, тежки ритуали и панаири.

Времето било кризисно, така че нямало нужда от разточителство. В знак на солидарност  31-годишната булка ще облече доста  скромна рокля, която е произведена в България и няма нищо общо със световните дизайнерски марки. Булчинската одежда ще бъде семпла и изчистена. 

Бракът с Ива е втори за Лукарски. Той е разведен с първата си съпруга, но двамата са запазили добри отношения, а двете му дъщери непрекъснато му гостуват в дома, в който живее с бъдещата си съпруга. Те даже ще присъстват на сватбата.

Майката на булкатеа Ива ще бъде атракцията на вечерта. Тя  ръководи фолклорен ансамбъл и ще поведе сватбеното хоро със специална хореография.

Синият лидер и младоженката се влюбиха  преди две години. Тогава тя беше танцьорка на пилон и заработваше добри пари.

Въпреки че е бакалавър по бизнес администрация с диплома от американския колеж „Бъркли“ и има магистърска степен по национална сигурност от Военна академия „Г. С. Раковски“, тя предпочитала просто да танцува в стриптийз бардак за удоволствие. Пък и това й било призвание, твърди самата тя. Тя е работила в ООН и е стажувала  в Световната бизнес коалиция за борба със СПИН.

Всички в България обаче я познават само като еротична танцьорка, а някои и като хореограф.

Сватбата уж няма да бъде разточителна, но ще се състои в единствения петзвезден хотел и ресторант в града – „Приморец“, където цените са убийствени…

Целият хотел е нает за гостите, а за младоженците – специалния кралски апартамент. Една обикновена вечеря за двама в ресторанта излиза 500 лева, а вечерята за сватбарите никак няма да е обикновена, издават от кухнята на тузарския хотел. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *