ЛУД ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ?! Борисов Сменя Анонимния Кандидат за Президент на ГЕРБ с Друг! Виновен за Рокадата бил Радан Кънев! Виж Тук:

Публикуваме изказването на Борисов без каквато и да е редакторска намеса от наша страна! Едно към едно! Насладете се на брилянтния му изказ и силна логика! Приятно четене:
Борисов гримаса„Коренно ще си преразгледам фигурата, която ще издигнем за президент и трябва да изпълнява задълженията си в тези тежки международни положения“.

/Б.А. Цитатът е без редакторска намеса!/

Това заяви днес  Бойко Борисов в „Здравей, България“. Трябвало човекът- кандидат на ГЕРБ да е обединител, а не разединител на нацията.

Ненчев може да ми се разсърди, но дойде при мен и предложи: „Дай нещо да измислим заедно за тия президентски избори.

Не мога да мисля нещо заедно с Реформаторите, защото те го искат хем социален, хем гарант за мира, хем удобна на всички фигура.

Извинявам се,  но вече имахме социален министър и заради него дадохме  200 млн. в повече  на пенсионерите. Помогнахме им. Какво повече?

Не приемам този тон на Радан Кънев, който иска обща кандидатура, или да подкрепим тяхна. Не може той да ме вика в парламента и да ме кара пред всички да се откажа от Плевнелиев. Направо ме принуди да ходя да се обяснявам, сякаш съм му длъжен. Кой е той, че ще ме натиска да се отказвам от законно избрания президент, за да му угодя? И то с ултимативен тон: Или ще ни слушаш, или няма да те подкрепяме.

На мен никой не може да ми заповядва и да ми диктува какво да правя и какво да подкрепям. Откъде да взема милиони левове, за да накарам хората да гласуват за този човек?

Каква ще е тази обща кандидатура, която не отричам, че можем да подкрепим все още, но народът ще го иска ли, запени се Борисов.

И отново заяви, че ще преразгледа кандидатурата на ГЕРБ и ще я обяви през септември.

А може и през октомври, защо не!

И защо Борисов еднолично ще решава кой да издигне ГЕРБ за президент, след като уж има цяла партия и ръководни органи, до които от кумова срама би трябвало поне да се допита?

Премиерът отново бе обхванат от политическа шизофрения и това ясно пролича в интервюто му.

ГЕРБ може да се съюзи с реформаторите, но няма да стане, защото Кънев се държал непочтено.

ГЕРБ има кандидат-президентска двойка отдавна, но кандидатурата й ще бъде преразгледана.

След като никой не знае името на кандидат-президента, кой може да е сигурен, че нещо изобщо ще се преразглежда и защо ще се прави?

ГЕРБ е готов на компромиси, но ще излезе със свой кандидат.

ГЕРБ има кандидат, но го пази в тайна, за да не му омаскарят името.

Че какво пречи да го омаскарят през септември? Или сега лъскат биографията на кандидата и го правят светец?

Да оставим езика и стилистика в изказванията на Борисов настрана! Без коментар! Но казаното от него звучи ли на някого логично, защото в емоционалните брътвежи на премиера има само ръмжене, но не и някаква логика?

Логика в това Борисов да се държи толкова неадекватно и да говори само глупости има единствено, ако самият Борсисов е този мистериозен кандидат – президент.

Явно идеята му е накрая да каже: Не намерихме компромисен вариант, затова аз ще се жертвам и ще се кандидатирам.

Голяма жертва, няма що!

А питал ли е САЩ може ли?

Това е въпрос за сто милиона долара – колкото ще струва президентската кампания на партия ГЕРБ!

Която вече тече, но под формата на боричкания, ултиматуми, зъбене по телевизизиите и поток от неграмотно и нелогично поднесени изречения. Премиерът ни е прост човек – толкова си може! А вероятно и електората му е такъв, щом гласува за него! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ако съм пенсионер, веднага зачертвам ГЕРБ от политическата карта. Ако съм болен или майка с малко дете – също. И кои останаха?
    Мутрите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *