Мариана Попова Призна дълго пазена Тайна! Виж Тук:

Мариана и ХанесПевицата Мариана Попова замина сама на почивка на къмпинг „Градина“.

За да спре всякакви спекулации, тя предварително написа кратко и точно в страницата си във Фейсбук, че се е разделила с Ханес, за да не се чудят хората  защо е соло.

Преди около месец тръгна слух, че тя е натирила вечния си годеник и вечен кандидат за ръката й, който така и не се осмели да я заведе до олтара.

Двамата станаха известни като интимна двойка по време на участието на Мариана във ВИП Брадър, когато Ханес даде на изгората си пръстен и й предложи брак пред цяла България. Тогава Мариана плака от щастие, а по-сантименталните зрители също пророниха по някоя сълза.

Малко по-късно обаче се оказа, че скъпият пръстен е взет назаем от продукцията, за да се заплете интригата и Ханес не е дал нито стотинка за него. После той беше върнат на бижутерската фирма, а певицата остана без диаманта си.

Дълго време след това двойката отлагаше брака си по една или друга причина. В България Ханес работи като сомелиер и има ресторант, който беше наел от друг собственик.

Двойката не успя да събере и пари за свое жилище и живееше под наем.

Но не това е причината Мариана да зареже годеника си.  

Тя разказа в свое интервю, че дядо й и баща й били алкохолици.

Писнало ми е от хора, които пият. Ненавиждам ги, каза тя. С което намекна, че любимият й е залитнал по чашката и именно по тая причина тя го е натирила.

Двамата имат шестгодишна дъщеря, която най-вероятно ще остане при майка си. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *