Жана Бергендорф Цъфна Ненадейно в „Черешката на тортата“! Ето какви Тайни Издаде:

Жана пиенеДокато медиите пращаха Жана Бергендорф в клиника за накромани, пишеха, че е в дълбока депресия и не иска да се среща с хора  и даже не излиза от къщи, певицата най-изненадващо цъфна в кулинарното риалити шоу „Черешката на тортата“.

Преди да се появи на екран тя прекарала цял ден във фризьорски салон, където пребоядисала характерната си червена коса в русо, направила си модерната за сезона прическа с плитчици. И именно в такъв вид се влезе в кулинарната въртележка.

По време на участието й всички искрено й казаха, че са очаквали да бъде надменна, надута и особена по характер, а тя се оказала усмихната млада жена с истинско и неподправено чувство за хумор. През цялото време Жана забавляваше гостите си със спомени от миналото и най-вече от детството си и направи вечеря, която буквално събра очите на останалите.

Тя ги прие в собствения си дом, който е голям, модерен и добре обзаведен. А там беше и синът й Леон, който говори три езика. Вечерята пък бе изцяло от корейски специалитети. Певицата е работила шест години в Южна Корея, знае езика, познава кухнята им и даже пресъздаде обстановката, като нареди гостите си на възглавнички край масата и ги научи да се хранят с клечки.

На всички направи впечатление, че Жана не пие твърд алкохол, а само вино.

Жена Черешката печелиАма ние такива неща бяхме чели за теб, че направо се стреснахме, призна кака Лара, очарована от вечерята, обстановката и посрещането.

О, в момента пишат и ще продължават да пишат. Просто сега аз съм им паднала. Жълтите медии си избират „герои“, захапват ги и не ги пускат с месеци. Опитвам се да не им обръщам внимание, махна с ръка певицата. Не ми е приятно, но нищо не мога да направя. Просто ги чакам да спрат.

Жана попя на гостите си, а на другия ден пред ресторанта я чакаха фенове да се снимат с нея.

Това ми е истинският живот. Работа, пеене, фенове, грижи за детето. А вестниците да си пишат каквото си искат. Вече взех да свиквам, махна с ръка тя. Останалите заявиха, че са очаровани от запознанството си с нея и се радват, че са се озовали в компанията й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *