Лияна призна: Махмуд ме тормозеше, но за това имах вина аз!

Лияна 33Средата ми беше такава, че се движех с неподходящи хора, коментира Лияна думите на братовчед си Константин, че преди години му е било най-трудно да я опази от мутрите, които нон стоп се въртели около нея и предлагали едри пачки за една нощ заедно.

В един момент стигаш до извода, че ако нямаш силен човек до себе си, който да им  отвърне адекватно на агресивното поведение, направо  ще потънеш. В този случай, колкото и странно да звучи, избираш един от тях, за когото знаеш, че ще ти брани честта, просто избираш по-малкото зло“, обяснява философски певицата.

Тя вече не се оплаква от скандалите и тормоза, които е преживяла от бащата на дъщеря си. Сега след години, тъмнокоската  виждала вината за терора, на който  била подложена, предимно в себе си.

Аз не бях пълноценна съпруга на  Махмуд. Не бях онази жена, която трябваше да бъда – да живея при него, да бъдем заедно в добро и в лошо, да му родя още  деца…Аз бях актриса, тичах по клубове, пеех, не исках да се отказвам от професията си и той, вместо да се прибере да си почине, идваше с мен в клуба да ме пази. И той много неща е изтърпял в името на желанието да бъдем заедно. Представям си какво му е било, докато е гледал мъжете, които са ме изяждали с очи и е слушал коментарите им и мераците им. Направих втори опит да съм с него, но се изплаших и пак не се получи.

За пръв път фолкаджийката  разказва искрено какво е преживяла, когато полицията арестувала Махмуд за  разпространение на наркотици. Дениз беше още мъничка, когато у нас започнаха  почти всеки ден да правят  обиски.

Звънят на вратата още в 7 сутринта, влизат полицаите и започват ровене навсякъде. Веднъж, докато ме разпитваха за различни неща, Дениз седя цял  час на гърнето изплашена за мен и не мръдна, докато те не си тръгнаха. Приятелите ме изоставиха,  недоброжелатели, които не обичаха  Махмуд, започнаха да ме следят, тръгнаха какви ли не слухове. Аз тогава му бях вярна, но в затвора при него отиваше друга информация. Тя го изнервяше, правеше го зъл. Но аз не можех да променя нещата. Както не мога и сега, защото е прекалено късно и за двама ни, твърди певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Pd7700-WiOo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *