Лиляна Павлова: Спечелихме изборите въпреки чантите ми!

Ние спечелихме изборите защото бяхме по-умерени, по-толерантни и по-смирени. Спечелихме, защото имаме политическа култура.

Това заяви Лиляна Павлова в интервю по Канал 3, където  бе поканена да коментира европредседателството, а не изборите. Доколкото помним, те бяха през март и е някак късничко  да се правят анализи, но нейсе. Когато е дошъл редът на  жената, тогава се е изказала.

„Примерът с чантите ми  е много показателен за случващото се в българската политика“ – заяви Павлова. Вместо да се занимаваме със сериозните неща в обществото, с важните и значимите, ние броим чантите на противника. Не говоря за нас, а за опозицията. Те паднаха на това ниво и затова загубиха. А ние спечелихме, защото бяхме по -смирените, политически по-зрелите  и не отвръщахме на помията, с която ни заливаха.

Наистина ли, Лиле? Наистина ли най-смирените? Тогава защо избълвахте толкова безумия, на фона на които твоите чанти са бял кахър за обществото? Я си припомни…

Всъщност паметта герберска е доста избирателна. За чантите Павлова ще помни доживотно, защото беше ударена по суетата, доходите, безумната разточителност, която не би могла да си позволи с министерска заплата, самолюбието и самозабравянето. Калта обаче, която се хвърляше от Цецко и кохортата му и от Вожда, беше набързо заметена и само Елена Йончева даде безумните обвинения на Борисов на съд. Той излъга, че правела репортажите си на наш гръб и с нашите пари, излъга за някакви си няколко милиона, а сега си нае адвоката на мафията да го защитава.

Къде са няколко чанти по 1500 евро едната, къде са милиони за смели репортажи под свистенето на куршумите. И цял адвокат на мафията да защитава Борисов за злословията.

Да, ГЕРБ се пука по шевовете от смирение и честност. До такава степен, че няма ден, в който да не се развихри някой чутовен скандал с кражби, огромни далавери, суджуци, наденици, шуреи и шуренайки, безпардонна наглост в ефир, самоувереност и безочие и превръщане на истините в неистини. С две думи пълни лъжи.

И на фона на потъналите магистрали, спешните ремонти, които се налагат, потъването на още пари в откраднатите, на фона на скандалите, които тресат държавата и вече отекват в чужбина, от екрана ни облъчват с…“честност и безпристрастност“.

Крадецът вика дръжте крадеца, а Лиляна говори за…чанти.

И че някой клател държавата.

Как може да бъдат клатени такива непоклатими хора?

Остава и Борисов да заговори за мафията и съвсем ще повярваме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. На тая защо не и слагате старите снимки, вече не се побира в кадър :D за чантите от хиляди евро да не говорим, че до гъза и се скриват :D

  2. колко си нагла дебела грозна крадлива и лъжлива защо не се скриеш и не показваш глупавата си мутра и ръсиш бисери като Плевнелиев ти си сдин миризлив гигантски задник

  3. СПРИ ДА СИ РАЗВЯВАШ ДЕБЕЛИЯ МИРИЗЛИВ ГИГАНТСКИ ЗАДНИК ЗНАЕМ ЧЕ ПРИЯЖДАШ С НАРОДНИ ПАРИ ДОКАТО НАРОДА ГЛАДУВА И ДА РЪСИШ ТЪПОТИИ ЗАСРАМИ СЕ ВЕЧЕ НИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТЕБЕ ГЕРБАРСКИ БОКЛУК

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *