Кoмандиpът на нaц. бaтальoна „Tоpнадo“ от ВCУ: Ще принудят Укpaйна да започне миpни преговори с Pуcия. Зaпaдът ни е ПOPOБИЛ

Западът ще принуди Украйна да спре военните действия и да започне мирни преговори с Русия. В това е убеден командирът на нaциcткия батальон „Tоpнадo“ на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Pyслaн Oнищeнкo. Той изрази тази позиция в интервю с журналиста Bладимиp Пaнчак, публикувано в канала му в YouTube в понеделник, 13 ноември, пише Известия.

Руслан Онищенко – командир на нац. батальона „Topнадо“

„Tоpнадо“ е един от трите най-страховити нацистки батальони в Украйна (наред с „Азов“ и „Aйдаp“) създадени от режима в Киев през 2014-2015 г. като полулегални паравоенни формирования с цел да извършват наказателни, криминални погроми върху цивилното население в размирния Дoнбаc. На сметката си „Topнадо“ има записани хиляди убийства на рускоговорящи жени, старци и деца.

Руслан с един от бойците си в нац. батальон „Topнадо“

Склонен съм да вярвам, че ще бъдем поставени на масата за преговори с цената на живота си. От кого ли? От нашите съюзници, нека ги наречем така„, казва командирът на „Topнадо“ Oнищенкo, чийто батальон през 22 г. бе разформирован и стана част от ВСУ.

Haциcтът е разочарован от западните „партньори“ на Укpайна

Той заяви, че населението на Украйна отдавна е поробено от западните държави, а територията й е разпродадена на мултинационални компании. Западните държави веч нямат възможност да спонсорират ВCУ, така че скоро ще принудят киевската администрация да седне на масата за преговори, за да се сложи край на конфликта.

В същия ден Белият дом заяви, че финансирането на предоставянето на необходимите оръжия на Украйна с всяка седмица става все по-трудно заради отказа на Камарата на представителите на Конгреса да отпусне още средства за тази цел.

На 11 ноември Роби Соаве, водещият на американското политическо предаване Rising on The Hill TV, заяви, че конфликтът в Украйна вече е стигнал до точката, в която Киев ще трябва да започне преговори с Москва… което значи да се съгласи да направи териториални отстъпки.

Знаехме, че този момент ще дойде и че Белият дом ще се озове точно в такава ситуация – моментът, в който Русия и Украйна трябва да преговарят и когато и двете страни ще трябва да направят отстъпки. Украйна ще трябва да направи териториална отстъпка и тази отстъпка не е само нейна, а и на САЩ и Европа„, каза Соаве.

На 9 ноември източник от Белия дом разпрати до медиите прогноза за скорошни преговори между Украйна и Русия заради силен натиск върху президента на страната Володимир Зеленски. Колумнистът на Responsible Statecraft Тед Снайдер, позовавайки се на високопоставения си източник, поясни, че освен на натиск, идващ от вътрешните украински политически и военни кръгове, Зеленски е подложен и на дипломатически натиск от основните си международни партньори. Всички те настояват Украйна възможно най-скоро да започне преговори за мир с Русия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Българи!
    Спрете да вярвате на лъжите им.
    Няма българин, който да не е воин!
    Няма!
    Спрете да вярвате на лъжите, че сте парапитеци!
    Спрете да се доверявате на коментатори- че сте тъпи, прости и заспали!
    Същите тези “коментатори” поканих да излязат на площада- покриха се.
    Не- не сте тъпи, не сте прости и не сте “парапитеци”, нито “шебеци”!
    Обвинителите ви са тези, които си намериха от девет кладенци води, за да не излязат физически на площада!

    • Имало то българи, войни, уориъри и чудесии …….:)
      Кон до коня, юнак до юнака майнальо……
      Пък и трябва да изпълняват заповеди и да ходят като им свирнат по площади …… щот така повеляват евроатлантическите ценности в празната кратуна на липсващото звено между маймуната и човека…..
      Нема пък, ние ще чакаме да дойдат палестинците да ни спасяват, че щерките на Путин и Лавров взеха американски паспорти…. :)

  2. Много съм зла и много помня!
    Помня кого от коментаторите призовах да излезе на площада на 6 юни- помня и оправданията му, че бил зает!
    Същия коментатор си позволява да обижда и унижава българите- наричайки ги “шебеци” и “парапитеци”!
    А ти на кой диван лежа и кой ти плаща?!
    Или си мислиш- че не знам?!
    Знам кой ти плаща!
    Знам и на кого служиш!

    • Очевидно българите, окончателно са оглупели от плюскането на демократични банани и не изпълняват мераците на всяка истерична каспичанска инфлуенсърка, която си е втълпила, че петел, за който слънцето изгрява всяка сутрин, за да го чуе как пее.

      • Каспичанска инфлуенсърка ще викаш на майка си, соросоиден врабевски възрожденецо!
        Също на нея се превъзнасяй с шебешките ти парапитешки изпълнения! Не ме интересува от къв парапитек произхождаш- не се опитвай да ми го вмениш!
        И- да го д@хаш!

  3. Добро утро ! Този командващ най-после разбра,че украинците са били използвани от Запада. Дано и останалите там го проумеят.Земята им е опустошена и изкупена от Блек Рок за жълти стотинки.Населението е намаляло 2-3 пъти.Много ранени и психически осакатени мъже,от тези,които са оцелели,разбира се. Тъжно ! Добра поука за тези държави,които предават и не защитават собствените си интереси.

  4. Знаете ли до какъв извод стигнах- мнозинството не иска свобода.
    Иска да бъде роб.
    Тогава- задавам си въпроса?
    Искам ли да бъда част от тях?
    Помислете над тази тема.
    Какво ме чака?
    Болка.
    Готова ли съм и искам ли да приема реалността?
    Няма среден избор.
    Или- или.
    Не се гаси туй, що не гасне.

  5. Пречупеният кръст-събрал под знамето си демократична Европа.

  6. Нацистки зомбита, предатели, служещи на тези нацисти, които убиваха дедите им в миналото, уроди, извършващи убийства над собствения си народ и братята си руснаци! Плюя на тях и нацизма им!

  7. На такова положение руснаците му казват „поматросил и бросил“, а ние му казваме прелъстена и изоставена. Ей такова е положението на украинците, поеваха ги и ги изоставиха да се оправят както могат. Най-накрая и фашагите го разбраха.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *