Котаракът на Скрипал оцеля от атаката с новичок, но британските служби му отредиха ЗЛОВЕЩ КРАЙ! Ето какво сполетя животното:

Британските служби отредиха зловеща съдба на котарака на отровения шпионин Сергей Скрипал. Животното било приспано, а след това изгорено с … огнепръскачка!, съобщи руската телевизия „Россия-24“. Заради жестокостта, сполетяла домашния любимец на Скрипал, от лондонския клон на международното дружество за защита на животните РЕТА заплашват британските служби със съд.

Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия отглеждали в дома си котарак и две морски свинчета. И въпреки, че семейството било отровено с новичок в дома им, домашните им любимци по някакво чудо… оцелели.

След отравянето на Скрипал, апартаментът бил запечатан, а животните останали вътре. Чак на 6 април британските служби отишли да проверят какво се случва домашните любимци на шпионина. Оказало се, че морските свинчета са умрели от… обезводняване. А котаракът бил все още жив, макар и силно стресиран.

Взели изплашеното животно и го откарали във военната лаборатория край Солсбъри – Портън Даун. Не е ясно защо там не е направен никакъв опит за възстановяване на домашния любимец на Скрипал. Ветеринарят преценил, че ще е най-добре да бъде умъртвено с инжекция.

След евтаназията обаче, се стигнало до шокиращото решение трупът на животното да се изгори. Но не в крематориум, а с огнехвъргачка!

Междувременно, от няколко дни както отровеният шпионин Скрипал, така и дъщеря му Юлия, са будни, а здравето им е извън всякаква опасност. Очаква се съвсем скоро да бъдат изписани от болницата.

Сергей и Юлия Скрипал скоро ще бъдат изписани- оцеляването им е чудо, според учените

Вече е известно, че САЩ предлагат убежище на Сергей и Юлия Скрипал, за да ги пазели от повторна атака.

Племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, пък от дни се опитва да получи виза за Великобритания, за да ги посети. Но от Лондон й отказват с аргумента, че била инструктирана от Москва.

Виктория Скрипал първа разкри, че близките й са в съзнание и извън опасност, след като пусна в медиите запис от телефонен разговор с братовчедка си Юлия. Племенницата на шпионина коментира също, че роднините й най- вероятно са се натровили с … риба, която консумирали в квартален лондонски ресторант малко преди състоянието им да се влоши. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *