Костадинов: Христо Грозев не е разследващ журналист, а Агент на МИ-6

Костадин Костадинов във Фейсбук:

Тази година почивах само 3 дни през лятото и сега реших да добавя още 3 дни през зимата, та затова се оказа, че съм пропуснал една „шокираща“ новина.

Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов виден член бил обявен за издирване от руската прокуратура като чужд агент.

Аз няма да коментирам факта, че Христо Грозев незнайно защо е представен като „разследващ журналист“, след като всъщност е медиен магнат. (За справка – лицето е един от съдружниците, закупили преди време с британски капитали от ВАЦ вестниците „Труд“, „24 часа“ и „168 часа“) Това не е първата, няма и да е последната фалшива новина на американските медии в България.

Също така няма да коментирам и факта, че Грозев е представен като чужд агент. Такива агенти на западни разузнавания у нас с лопата да ги ринеш, и това въобще не е новина.

Ще кажа само едно – ако това лице беше агент на българските служби, аз щях да съм първият, който да поиска българската държава да излезе с официална позиция в негова защита.

Защото, независимо от сегашната ориентация на страната ни, агентите ни трябва да се пазят и закрилят – такава е позицията ни и за агентите на българската държава от преди 1989 г., и тя е принципна и не подлежи на коментар.

Агентите на България служат само на България, независимо кой я управлява – за добро или за лошо такава е съдбата на службите в цял свят.

В случая на Грозев обаче става въпрос за български гражданин, обвинен в работа за чуждо западно разузнаване, говори се конкретно за английското МИ-6.

Ето защо единственото, което мога да кажа, е че се надявам в много скоро време не да чакаме Русия или други държави да ни казват кой наш гражданин за кое чуждо разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ.

Защото е крайно време България да научи истината за своя прокажен и продажен политически, медиен, икономически и финансов „елит“, откърмен, отхранен и отгледан от западните служби и посолства с една единствена цел – да унищожи Родината ни!

„Възраждане“ ще се погрижи за това! Много скоро!!!

п.п. в заключение прилагам една статия, при това от грантаджийска медия, за да се види истинският лик на т.нар. разследващ журналист.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Костадинов е прав!Псевдо журналист!АГЕНТ НА ЧУЖДО РАЗУЗНАВАНЕ! БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДАЖДИША ОТ ЧУЖДИ АГЕНТИ! САМО ПУТИН ШЕ ВИ ОПРАВИ!!!

    • Нищо няма да направи нито Путин нито Путковица, докато народа не започне сам да избива башибозука, чиято политика е геноцид над православните.
      За какво им е на руснаците да идват да проливат кравта си за народ, който е щастлив да го заличават?
      Взеха му заводите, взеха му земята, взеха и му изсякоха горите, пресушиха му язовирите, откраднаха му историята и я заличиха, вече му вземат и децата, а племето оФчо гледа в влажен телешки поглед и рупа насреща.

  2. Ей, що боклуци има тука немам думи! И тоя жалък плужек работи и чака Русия да падне ,ама няма да е тая!
    И той като циганинът дето чакал да се подкваси морето, та да хапне кисело мляко, ама кога тва станало нямал лъжица!
    Ицее,затвор те чака и то не тука, ами в Сибир!!!

  3. България, погледни към себе си, България!
    Ти не си нищожество и никога не си била!
    Унижават те, омаломощават те, подиграват ти се и те подхвърлят като бездумна, бездиханна вещ! Като сираче!
    Порасни, Българийо! Имаш право да го направиш, защото това, което ти казват за теб, е лъжа!
    Спомни си откъде си тръгнала!
    Спомни си кои са родителите ти и корените ти! Спомни си коя си и че имаш пълното право на Живот! Спри да вярваш в лъжите им!
    Събуди се, мила България!

    • IYI, жив и здрав да си. Разплака ме с тоя коментар, бе човек! Голям си. Дано повече българи се вслушат в този твой призив.

      • Благодаря, крачун, това послание ми го изпратиха добрите извънземни:)
        Напълно вярвам в него!

  4. Запритеснявах се след като прочетох материала на Костадинов! Започва да ми харесва. До сега по силата на местни сплетни, бях негов опонент. Но той говори истини, които никой друг не смее да каже на глас дори и да си ги мисли. Това никак не е малко. Разликите ми с него са само по въпроси свързани с разходване на партийните субсидии но в крайна сметка това не ми е работа. Има над какво да мисля в празничните дни.

  5. България ще започне да се оправя, когато всеки българин започне да коли по улиците националните си предатели!
    След като на никой не му стиска и все чака друг да се жертва вместо него, си заслужаваме заличаването и съвсем скоро, оцелелите ще бъдем народ без родина.

    • Няма толкоз лесно да им се получи с такива некултивирани и недресирани чешити като нас…
      Поздрави на всички луди диваци!
      Добре, че морковът и тоягата не са си свършили работата с вас..,

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *