Костадинов: Правителството веднага да спре вноса на зърно и слънчоглед от Украйна

От името на 358 000 българи, които избраха да живеят в свободна страна, „Възраждане“ настоява България да запази останалия ѝ хранителен суверенитет, съобщават от пресцентъра на партията.

От политическата организация  настояват служебното правителство незабавно да спре вноса в България на украинско зърно, слънчоглед и друга земеделска продукция.

Да се внася от Украйна не е решение на българската държава, а на Европейската комисия. Вносът на украинско зърно доубива българското производство и българските производители нямат пазар, за да реализират родната ни продукция. Всичко внасяно у нас от Украйна (зърно, олио, яйца, сухо мляко) не подлежи и на фитосанитарен контрол, отново по решение на нашите така наречени партньори от Европейския съюз. Реално ние не знаем какво се внася, накъде се насочва, какво се произвежда от внесеното зърно и слънчоглед и дали това, което достига до крайния потребител, не е опасно за здравето му. Правителството на България, независимо дали е служебно или редовно, няма как да гарантира безопасността на храните, които достигат до трапезата на всеки един българин. А с доубиването на родното производство го лишава и от алтернатива да си набави качествена храна.

„Възраждане“ настоява България веднага да започне да се държи като суверенна държава и правителството, в случая служебно, да забрани вноса на зърно, слънчоглед и другa земеделска продукция от Украйна, така както Полша и Унгария вече спряха този внос.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

34 коментара

  1. Чрез украинското зърно, ние плащаме за войната. Не го носят в Африка, защото африканците няма с какво да платят, те са единствено умиращи от глад, а това е унисон с мечтите на глобалистите. Отделно от това, като украинско може да се внесе всичко, заради бързането и липсата на контрол. Атака от чужди нам паразити и болести, може да доведе до катастрофа, дори като диверсия от „братята“ американци.

    • Укрозърното не е укро, а е на краварските ГМО фирми. И се изпраща главни тук, за да ни трови.

      Иначе в африка така умират от глад, че за последните 50 г. от 600 милиона станаха 2.5 милиарда.
      Глад и чудо да видиш, пък ние преялите с банани, щот сме велики и умни от 10 млн. станахме 1.

      Същия глад гони и Северна Корея. Там като ги налази лошият коминизъм (социализъм) и диктатора започна да ги избива и държи гладни, взеха че станаха от 5.5 млн. на цели 27.
      Такива ми ти работи за гладуващите и преялите с банани, което ме кара да смятам, че робите в България поемат бананите и правите евро краставици само анално и много им се радват.

      • Размножаването и гладът са две различни неща. Ако за 600 милиона има храна, за 2,5 милиарда определено няма. Не буйствай толкова, не помага!

      • Иване, има храна за 30 милиарда човека минимум. И това го доказаха руски учени. Стига с тия глупости! Да спрат отравянето на планетата, убийствата на икономиките и селските стопанства, изсичанията- за да няма вода! Тогава ще видим има ли храна! Има!
        Но трябва да се контролират ресурсите- и да се вменява на гоите, че са ненужни?!
        От кого? Кой решава?!
        Първа Божа заповед!:
        Аз съм Господ Бог твой! Да нямаш други Богове освен мен!
        А ти ако искаш сложи миша отрова в аквариума ти- за всеки случай, да не ти се размножат рибките!
        В момента тече скандал в Германия за кемтрейлс- пръскат ни с цялата Менделеева таблица!
        Има и документи- хиляди!
        Няма недостиг на ресурси- запомнете го!

      • Храна има, Мина, но не я получават гладните и за това са гладни. Ако половината храна, която изхвърля западът се даде на Африка, след 5 години Европа ще е вторият черен континент. Вярата е хубаво нещо, но прекаленият светец и Богу не е драг.

      • Очевидно както и да се опита човек да ти обясни няма начин да разбереш.
        За глада в африка, азия, русия ……. говорят твоите господари и откакто се заеха да спасяват света размножаването при маймуните се е увеличило с 3000%, докато при белите християни спасители е паднало.
        Буйства, на майка ти шушулката в циганската махала. Всеки път като се опита нещо да каже човек и мнението му не съвпада с нечие друго все е буйство, заяждане, кавга……..
        Я си се оправяйте сами, щото скоро негрите ще оправят и вас и жените и децата ви недъгавци недоразвити. Може и да не си правиш труда да ми отговаряш, щото съм чул всички сорсоидни мантри през живота си.

      • Виж какво тъп хунвейбин, евроговнян, двамата с лудата осрахте всичко и то без никакво практическо приложение. Аз не съм господин Иванов и на мен не ми е чуждо на напсувам тъпия ти гъз в прав текст! Хайде въставайте да видим има ли трети или една линейка стига!

      • Въх, ся трябва да ходя с памперси поне две седмици, само защото си можел да псуваш в прав текст. Ако можеше и да разбираш прочетеното, щеше да стане страшно. Но обещавам, че вече ще пиша по-бавно, за да можеш да смогваш.

      • Твоите бръщолевения, господин многосложензаразбиране, нямат нужда от разбиране или ако някой трябва да ги разбира, той работи в психиатрия! Не ги повтаряй по 1000 пъти и не закачай ничия майка, ясно ли е?

      • От малък доста обичам мисловни пигмеи да ме заплашват кой да закачам и на кой не. Така че , ако приемеш ограниченията си, можеш и да ги надскочиш.

    • Хайде да поразсъждаваме малко за това, което говори главният възрожденец – за хранителния суверенитет на страната и за възможностите за контрол на популацията в нея чрез владеене притока на храна и спирането му по желание на чужд владетел. За има-няма 30 години, по чужд сценарии и с ръцете на наши безмозъчни варвари, унищожихме цялата собствена система на производство, преработка, доставка, пласмент и продажба на цялото разнообразие от съестни продукти, които слагаме на масата си и с малки изключения позволихме, те да ни се осигуряват от чужди собственици, които по желание или нареждане на чужди сили могат и реализират душманска ценова политика за доставяните от тях продукти. Какво би станало, ако веригите от супермаркети решат, че вече не им е изгодно да се грижат за трапезата ни и както вече почти няма наши дори малки бакалнички, закрият или временно затворят суперите си? Ще настане масов глад и тотален хаос в страната. Подчинението на етноса ще бъде постигнато в рамките на 2-3 дена, максимум седмица. Може ли чрез безконтролен украински внос на зърно да бъде сринато последното останало българско земеделско производство? Може ли след това, на местното, приело чужд хляб стадо да му се поставят всевъзможни условия за подкарване, стригане, генетични експерименти, съкращаване и дори клане? Разбира се. Някой съмнява ли се, че традиционно мразещите ни ингилизи или надменните им братовчеди, които хвърляха атомни бомби и ръсеха всевъзможни отрови по унтерменшените в далечния изток, ще се поколебаят да ни спретнат само с едно решение един 100% голодомор за целите си?

      • Който не е разбрал, че точно това предстои, си е в паралелна реалност.
        Затова- по селата и марш от градовете.
        Две паралелни реалности- първата е на служебния човек, който си мисли, че ще има “сигурност”.
        Втората е на автентичния, който има смелост да рискува.
        Време разделно.
        Готвят ни война, глад и смърт.
        Вие избирате- фалшива сигурност, или свобода.

      • Панчо, този сценарий са го гледали на живо в Индия, но тока колкото и години да обясняваш, двукракият БГ шебек не вдява.
        Лошото е че там британоварварите, въпреки че са избили 175 млн. индийци, ние няма как да понесем подобна загуба на население и да продължим да съществуваме.

      • Съгласен съм с Вас, генерале, но това е цел, която по всяко време може да се активира, а докато стадото блее, дава вълна, мляко и агнетата си, то е ценно като стадо. Костадинов е умен мъж и показва правилните пътища, но медиите и пропагандата са в други ръце и няма да излязат от там. Също така, както правилно забелязахте, търговията е също тяхна, както и държавните институции, контролиращи, канализиращи, стимулиращи или възпрепятстващи всичко в живота на ТЕРИТОРИЯТА България. Може да Ви се сторя жесток и непатриотично настроен, но кой караше българите да заменят земята си за кола, телевизор или телефон, кой ги накара да продават дядовите си къщи на село, на първите дали цена над цената, която ще струва ламинатът на апартаменчето, в което са се свряли? Когато нивото на продажност на едно население е над средното за континента, то е обречено да изчезне по правилата за социално развитие. Колко гласувахме за Костадинов, при условие, че няма друг на хоризонта и в близките галактики дори, който има желание поне да опита, да спаси България? В нашата секция 41 от 215, при почти 500 имащи право на глас. Да мрат, добитъкът е за това!

      • Иване, пак ще се съглася с теб за почти всичко.
        Само, че за да тръгне българинът да си продава всичко му бе втълпено това. Накараха го насила, но чрез пропагандата.
        Освен това му закриха училищата, болниците …. в селата и малките градчета, преди да се стегне до това му действие.
        Във всеки народ има, както ги нарича Фурсов полезни идиоти. Една тълпа от 40-50% , които просто следват някой. Аз все още съм оптимист за тези хорица, които не са се продали тотално на британоварварите, че могат да се върнат и приобщят към истинските българи. За сега обаче, вървят като заблудени овчици след сорсоидите.

  2. Така е ИВАН. Защо бе майка му стара пак и единствено Възраждане скача да защити националния интерес,а всички останали партийни вождове се занимават с други въпроси, как да си разпределят министерските места и как по-усърдно да бият чела пред Козяк.

    • Ако имаше акъл колкото едно аспиринче, щеше да си наясно, че България е колония и никой в колониалната система нито е длъжен нито ще ти брани интереса.
      Нито възраждане, нито израждане могат да спасят България и българите, докато сме роби и поемаме с радост банани и прави краставици в з@дника.
      Революция, бунт, въстание….. и смяна на системата е спасението, което е невъзможно без чужда намеса.

  3. Г-н Костадинов по-добре да информира избирателите си защо Терминал 2 на летище София е затворен и пълен с хамерикански военни. Вижте в труд.бг.

    • Мина,и аз го видях в Афера. Тия,със стъклените погледи,нали се сещаш що са тук?!

    • Очевидно трябва България тихомълком да бъде окупирана от мръсното сатанинско племе.
      Стигнало се е до извода, че българските башибозуци-армия и полиция, няма да може насилствено да мобилизират българите и си внасят рамбовци, за да ни накарат да „победим“ Русия.

      • Ами необходими са заград отряди зад българските войници и затова краварите са тук.

    • Сещам се много добре, приятели. Вие също го знаете.
      До скоро:)

      • Господ да ни е на помощ.
        Те са тук за нас.

      • Точно!
        Въпроса е ще си мажем ли задника със свинска мас или ще дадем отпор. Аз съм избрал какво ще правя, да му мислят останалите.

    • Мила Мина, ако това което пишеш е вярно, искам отговор не от Костадинов, а от офицера клел се да защищава държавата, от избирания два пъти от мен президент и върховен главнокомандващ на войската ни: вярно ли е това другарю Президент, събрал симпатиите на всички леви прогресивни сили, трайно отвратени от своеволията на Тиквата и който прибра за съхраняване огризките от сините храненици на Вашингтон? Истина ли е, че летището ни е под обсада, за да се гарантира безпрепятствено стоварване на вражески десант на пълчища окупатори? Ще дадеш ли някакво обяснение, макар и постфактум, за унизителното потъпкване на суверенитета и свободата ни? Обръщам се към теб, защото от назначените от теб за министри пословични нефелници с нечленоразделна реч или направо зашити уста не чакам абсолютно нищо. Кажи, ако не си приспан или подменен след избора ми – какво става в България и накъде отива? И не се оглеждай в очакване какво ще ти наредят от Козяка или да повториш омръзналите глупотевини за едни „ценности“.

  4. Отзад новите братя,отпред старите братя а ние посредата докато ни дойде акъла в спуканата дъбова глава.

    • За да ти дойде акъла, се предполага, че преди това си го имал. Докато при нас случая не е баш такъв. Повечето от населението на България е на нивото на липсващото звено между маймуната и човека, което се радва на ГМО банани и прави евро-краставици, с които задоволява мокрите си сънища.
      Можем само да се надяваме, че реалната част от българският народ около 500 000 малко ще пострада, но мисля, че новопристигналите убийци са тук точно за нас.

  5. Задавали ли сте си въпроса защо библейските хора са живяли по 1200 години?
    Знаете ли за програмата криспр- за редактиране на гените, която е в ръцете на глобалистите и е открадната от руския учен Пьотр Гаряев- че хората могат да живеят минимум 500 години. Но не- те искат планетата за себе си! Да я направят синтетична, да унищожат човешкия вид!
    И не само човешкия- целта им е да унищожат биологичния живот!
    Не го ли виждате- навсякъде сеят унищожение и разрушение на Бог и всичко създадено от Него! Въздух, вода, земя, растения, животни, риби, земноводни. И човеци!
    И като тръгне някой да ми разправя за недостиг на ресурси и смърт- на кого служи?!
    Баста!
    Има ресурси за поне 300 милиарда човека!
    Има предостатъчно за всички ни.

  6. Докато ни с@пунисват, ни подготвят за с@пун!
    Гответе се за в@йна!
    Не срещу Русия.
    Докато маймуните в маймунарника се бият за бананите, ни готвят кас@пница. На нас-българите.
    Кой разбрал-разбрал.
    Времето за писане приключи.

    • Правилно, време е да приключваме, а неразбралите да се готвят за поход към …….. кланицата, докато дечицата им стават дарители на органи. Сърбия и украинските православни си минаха по реда, ние сме следващите.

  7. FuckEU, не правя и опит да разбера,дали пипката ти е повече от едно аспиринче. Не ми е такъв речника и не мога да сляза до такива нива.В този форум си като мина,зареден с омраза. Докосне ли те човек и без да иска избухваш.Това дали сме колония или подмандатна територия съм го дискутирал лично с проф.Иво Христов.Слез малко от върха на собственото си его при нас човекоподобните не се прави на гений.

    • Г-н Иванов, с цялото ми уважение към Вас, но няма да приема да атакувате съфорумници по принципа лични нападки.
      Да не си мерим пишкит@ с идеята кой братовчед на проф. Иво Христов, че току- виж всички сме се оказали роднини.
      А професора не знае.
      Вие апелирахте да няма лични нападки.
      Бъдете Вие пример за великодушие.
      Защото виждам доста нелицеприятни такива от Ваша страна- нападки.

  8. Моят апел Мина е тъкмо за нормализиране на участието в този форум.Никой няма право на груб език към останалите.Аз не го нападам, искам да бъде по-умерен.

  9. Казано честно, въобще не ме вълнува с кой какво си дискутирал и си си втълпил, че това някак си магически те е направило по-умен и ти е дало право да напътваш хората.
    Тръгна да ми ставаш кръстник, щото видиш ли ника ми бил на латинеца и много те дразнил, в същото време всеки ден пускаш постове със сатаниски текстове, които естествено не те дразнят.
    По същият долен начин ми реагираш, когато зададеш въпрос и някой ти отговори с нещо което не харесваш.
    Подобни шушуминги няма как да ме „нормализират“ или да ми определят изказа. Подобните на теб може и да обичат докато ги колят да се усмихват и имитират учтивост, след като са си въобразили, че това ги подставя над другите или ще избегнат ятагана, но не винаги се получава. Като ми нападнат семейството, родината, религията, историята ……. аз реагирам както си искам и никой не е в състояние да ми дава наклон на шпек@.
    Моят бюкселски новоговор се изчерпа някъде около 2012-та и за радост българският език не е като „божествения“ инглиш, та имам доста опции да изразявам мнението си и да казвам истината в прав текст.
    Иначе ти си практикувай робският правоговор, спазвай си сатаниските закони и правов ред, бъди си умерен ни ми пречиш.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *