Костадинов: Имаме си собствена социология, „Възраждане“ е първа политическа сила, ГЕРБ са втори (С ВИДЕО)

На когото и да даде Румен Радев третия мандат другата седмица шансовете за съставяне на правителство са нулеви. Това мнение изрази в предаването „Тази сутрин“ по бТВ лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов. Според него трябва да вървим към нови избори, защото това е най-доброто решение за изхода от политическата криза.

Партията ни си има собствена социология, чието последно допитване до населението показа, че „Възраждане“ има 22,1 % подкрепа. След нас, втора политическа сила се явява ГЕРБ с 15,4 %, а на трето място се нарежда ДПС с 8,9%, каза още Костадин Костадинов.

Той отново заяви, че позицията на „Възраждане“ не се е променила. „В момента българският национален интерес изисква тези партии, които провалиха България и я превърнаха в свободно пропадаща колонизирана територия, да понесат последиците от своите престъпни действия, бездействия и зависимости. Съдилището за техните престъпления ще са предстоящите избори. Ако те са честни, ПП и някои от коалиционните им партньори във властта дори няма да влязат в парламента“, каза Костадинов.

На въпрос дали формацията на Стефан Янев би могла да стане партньор на „Възраждане“ в управлението, той заяви, че това няма как да се случи.

„Нямаме никакви допирни точки с партията му. Стефан Янев въведе зеления сертификат и политиката на брутални ограничения в българското общество по време на т.нар. „пандемия“. Нещо, което сега се опитват да направят неговите бивши колеги от настоящия кабинет. Янев е също толкова американнист и натовец, колкото и Радев, и Петков и останалите“, заяви лидерът на „Възраждане“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. България е страна на парадоксите, на необяснимата масова тъпота и на упоритото повтаряне на едни и същи грешки. Едва ли Американци и Англичани са попадали на по-лесно манипуирано общество.Еврото се срина, ние държим да влезем в еврозоната, руснаците ни зашлевиха поредния шамар с отнемането на лиценза на двата завода, Корнелката квичи небивалици. Икономическата криза е на път да ни довърши, нашите политически идиоти се занимават с какво ли не. Ако и това е общество, ако и това е държава,ако това са политици здраве му кажи, по-отчаяни не сме били никога. Засега разум блика единствено от Възраждане и ако това не се разбере , проклятието няма да ни се размине.

  2. Българинът за 30г се наслуша на всякакви лакърдии и лъжи кой колко ще го оправи и да той да заживее нормално.Та и на този малко му вярваме,защото преди избори всеки крадец и кариерист лъже та се къса като говори истини,но след като седне в меките министърски столчета забравя и народ и Родина!
    Ние ще му повярваме ,ако първата му работа след изборите е да вкара крадците в затвора и конфискува заграбеното и после всичко поред поред….
    Засега толкова….

  3. “ ВЪЗРАЖДАНЕ “ Е ПОСЛЕДНИЯ ШАНС КОЙТО ГОСПОД НИ ДАВА НАРОДЕ ДА ЗАСТАНЕМ МАСОВО ДО “ ВЪЗРАЖДАНЕ „

  4. Възраждане в никакъв случай няма да бъде първа политическа сила заради простия български материал, но ще бъде яка ръчна спирачка за соросоидите в следващото НС

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *