Костадинов: Готвят ни за гражданска война по украински сценарий

Когато през 2013 г. започна Майданът в Украйна, огромното мнозинство от украинския народ подцени случващото се и после плати огромна цена. Държавата им беше вкарана в гражданска война и започна да се разпада, като всичко това донесе много мъки и страдания на целия украински народ. Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, подготвят същия сценарий и за България. Миналата седмица те се опитаха да подпалят Майдан и в София, като смятат да продължат и тази седмица, заяви Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“.

От месеци проамеликанското българско правителство води убийствена политика, миито решения унищожават нашия живот. Цените главоломно растат, почти всеки българин вече е  притеснен за своето физическо оцеляване. Прекарахме няколко месеца в страх дали управляващите ни американски марионетки и национални предатели няма да ни въвлекат официално в конвенционална война с нашата освободителка Русия. Същите продължават да изнасят тайно огромно количество оръжия за война с Русия, а комисионите от тези мръсни сделки влизат в правителствените джобове.

Нагнетява се разделение, а водещият му физически изразител са американските НПО-та у нас – платени провокатори, които застрашават както тези, сред които се инфилтрират на уж случаен протест, така и тези, срещу които са насочени.

Ето защо утре и в сряда ПП „Възраждане“ организира протест за премахване на чуждото колониално правителство. Протестът започва в 17 ч. пред Народното събрание. Призоваваме всеки българин, който не иска страната ни да бъде хвърлена в гражданска война и да бъде доунищожена от организираната от САЩ престъпна група, известна като българско правителство, да дойде пред Народното събрание, за да покажем всички заедно, че България е наша, българска, а не на мафиотите, националните предатели и чуждите дипломати от западните държави.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Не познавам друг българин с такъв кураж,с такова патриотично мислене,с такава култура и с ораторски талант, с такава мисъл и с такава коректност. Дистанцията между него и всичките ми познати до сега политици, които следя усърдно е огромна. дано не му се случи нещо, щото историята ни познава трагични финали на най-достойните ни водачи, списъкът е дълък и позорен.

  2. ОВЧИ НАРОДЕ АКО НЕ ИЗЛЕЗЕШ И ЗАСТАНЕШ ДО ВЪЗРАЖДАНЕ С ПЪЛГАРИЯ Е СВЪРШЕНО

  3. Костадин Костадинов е талант отвсякъде,
    няма друг политик в Бг с неговата дарба и знания.
    Удоволствие да гледаш негови интервюта и как с лекота отсвирва опоненти и платени мисирки.
    Онова джендърче дето го пипаше за вратовръзката са го видели на гей парада, вероятно оправя и долни вратовръзки.
    Истината дава криле,затова Костадинов е силен.
    Всички други политици са алчни и продажни. Жив пример са „независимите“ зависещи от собствената си алчност.

  4. Вие от Скандално, какво сте се вторачили „гражданска война по украински сценарий“. Под гражданска война си подразбира, когато се води война между хора от една и съща страна, но с различни идеологии. Такава е била гражданската война в САЩ на расова основа, в Русия на идеологическа основа, в Испания на профашистка основа. „Украински сценарий“ е съвсем различен, – там се води война между Украйна и Русия.

  5. Появи се нова ярка звезда на мрачното българско небе. Уплашени от нейното нарастващо с часове влияние и притегателна сила потайни щабове на изчерпани мерзски партии активират хули, спекулативни лъжи и платени тролове за омърсяване, оклеветяване и омаскаряване на появилият се нов трибун, заплашващ да привлече целия масив на електората на своя страна. Обявената от Костадинов цел да стане първа политическа сила и да вземе властта се възприема от всички останали партии съвсем сериозно и то като реална за тях опасност още за следващите избори, независимо редовни или предсрочни. И то опасност не само за поемане на властта, но и за бъдещото им оцеляване и съществуване.

  6. Ами защо само приказки, бе Костадинов.Водят ни и ще ни доведат, но до сега трябваше да сте вдигнали хората и да бъде изметено това продажно правителство.Заряд от недоволство има предостатъчен сред населението, но нямаше кой да го организира и канализира.Ясно е, че с акции като сваляне на украинското знаме трупате точки за бъдещи избори,но днес събитията се развиват твърде бързо и докато трупате точки може да няма вече за какво да ги използвате.Вчера излиза съобщение, че над прибрежната на България и Румъния зона на Черно море лети американски противокорабен самолет, а в същите води плава американска подводница.Ако решат руснаците да отговорят сещаш ли се за какво ще ви послужат натрупаните точки.Докато умните се наумуват лудите може и да се налудуват.

  7. 2/3 от НС са стипендианти на Сорос. Те не са наши, а са слуги на световния ционистки финансов капитал.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *