Кон ритнал хубавата глава на Антония Петрова

Антония Петрова дискотекаАнтония Петрова призна доста неприятна случка от детството си, която явно е оставила отпечатък у нея и досега.

Като малка тя била ритната в главата от пони, което било с лош нрав и не обичало да го закачат по време на ядене. А тя се приближила и поискала да го погали. Понито ударило един къч, а в орбитата на къча пък попаднала Антония.

Кончето ритнало детето в глава и момиченцето се свлякло на земята в безсъзнание за няколко минути. Болката била неописуема, кръвта текла като река, майка й била паникьосана и мислела, че детето й ще умре. След като се наложило да й бъдат направени няколко шева и да престои в болница цели две денонощия, Петрова била обхваната от патологичен страх от всички животни и смятала, че ще й строят зло. Криела се дори от безобидни котенца и кученца, та даже и от гълъби.

Родителите на Антония се опитали на няколко пъти да я избавят от страховете й, обаче не успели. Те я завели и в  зоопарка да види какви мили животинчета има, но те се притискала към тях и се изплашила даже от веселите палави маймунки, които скачали из клетката и правели смешни физиономии.

Доста по-късно миската преодоляла страха си, но все пак любимите й животни останали тези, от които могат да се шият красиви палта.  За едно от тези палта тя получи и златен скункс, тъй като каузата й бе да защитава животните.  Тогава обаче тя отговори, че каузата си е кауза, но няма нищо по-шик и по-топло от едно кожено палто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MurBUE0YMQI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *