Денди постави диагноза на Николета „леко малоумна“

Денди  буйстваНиколета Лозанова трябва да бъде съдена от всеки, който е попаднал в глупавото й предаване, защото тя няма право без разрешение и без уведомление да снима когото и да било, да го следи и прочие.

Тази изявяваща се като папарак и като телевизионна водеща  дама е леко малоумна, а вероятно и  целият й екип, защото когато даваш някакви кадри, те трябва да имат поне някаква логическа последователност. Когато изгледах пасквила за себе си самият аз не разбрах  в „Пирогов” ли съм, на улицата ли съм, на някакво парти, или в аристократичния си дом?! Просто всичко беше напляскано ей така без никаква връзка.

Обаче като се замисля, е много трудно  да се търси логика при  подобни създания! Някои от тях са напълно лишени от нея. Затова обмислям  да я съдя, казва  Денди и оправдава решението си с една благородна цел – да спаси и други хора от набезите и некадърността на създанието на природата Николета.

Денди не е първата персона, която се оплаква от неочакваното си и  неволно участие в папарашкото предаване наплеймейтката. Миналата година дъщерята на Христо Стоичков Мика жестоко  изригна в социалната мрежа, след като видя, че футболната съпруга й е посветила цял епизод от светското си предаване.

На какво прилича това? Нормално ли е да ме следят и да дават идиотски кадри – Мика върви по тротоар, Мика се качва в кола, Мика кара кола, Мика слеза от кола? – попита вбесено тя. Поне да правех нещо ненормално, нещо сензацонно, а то нищо. И с това нищо някои запълват предаванията си.

Е, сега „изловените“ от папараците могат да бъдат спокойни. Предаването на Николета е свалено от ефир.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XLyZ4YJi6Gk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *