Коко Динев заряза Емилия заради колежката й Джена

emiliya-koko

Осеменителят на фолк звезди Коко Динев  е скъсал с Емилия и отново е в редицата на желаните ергени. 

Докато русата фурия, която го отне от Анелия, вече живее в София и настървено търси най-доброто училище за сина си Иван,  Динев пренебрегнал бащиния инстинкт да тропа по вратите на всички школа и е останал да си живее в замъка  в Сандански. Там той развива  бизнес с недвижими имоти, които да отдава под наем.

Не е тайна, че последните месеци не бяха особено добри за бившия футболен бос. Ресторантът му в София „Кошарите“  първо беше гърмян, после закъса сериозно. В края на есента  стана ясно, че се е разделил и с прословутото си казино „Феникс“ на границата с Гърция. То вече е собственост на други хора, на които хазартният бос дължал огромна сума.

Разнесоха се и слухове за скандал с черно тото, но бяха замазани. Именно тези проблеми, които сериозно заплашиха битието на принцове  на Коко и Емилия, докарали отношенията им до всекидневни скандали и разправии между двамата.

Накрая той демонстративно отказа на любимата си да я заведе на екзотично място за Нова година и прекара част от празничните дни  бившата си жена Анелия и с дъщеря им  Ивон.

Както винаги, като стане напечено, Коко търси някоя нова фолкаджийка да се утеши. Този път в обятията му попадна  старата му тръпка отпреди години – чалга дивата Джена. Той имаше забежка с нея преди две годиини, но Емилия го хвана и прекрати отношенията им.

Сега обаче явно всичко се е подновило и Джена е била забелязана да излиза от палата на Коко, като двамата радушно се сбогували. Какво прави там колежката й , докато Емилия е в София, може само да се гадае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *