Кой хвърли бомбите в Иран? Въпрос с повишена трудност

Ясно е – тоя, който хвърля всички бомби, навсякъде по земята, но най-вече в страните на своите изконни противници. В статията си „Варварство и цивилизация“, писах, че ционизмът вече няма друг избор, освен да води терористична война и да убива в атентати политическите си опоненти. В продължение на година – докато разпали тотална война. 

Терористичният акт в Керман, при гробницата на генерал Солеймани, е извършен най-вече, за да ликвидира други висши ирански военни, събрали се за церемонията и да провокира ярост в иранското военно командване и народа. Целта на САЩ и Израел е да предизвикат ответен удар от страна на Иран – за да унищожат тази държава, докато все още са в състояние да го сторят. Защото времето им изтича.

Иначе, най- формално, отговорност за терористичните атентати в Иран пое ИДИЛ… американското прокси ИДИЛ.

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Това са две камикадзета, които са се взривили и са осъществили най-големия терор в Иран.Нашата преса е тотално продадена, унизително сервилна и създава чудесен фон за сриването на държавата ни. Детаили са дадени в Monde., а кой е поръчителят на тази операция не е трудно да се отгатне, същият, който избомби и северните потоци. Той да не е луд да се афишира.

  2. Билд извести за идилци проникнали в Германия за тероризъм, като бежанци от украина. Планирани са атентати дори един с дрон. С роден данс спокойствие цари в мен, щом не забиват компа и са без потеря значи сигурноста е под контрол, интелигентен при това

  3. Никой ли в нашите медии няма да разясни в каква тъпа ситуация се натресе САЩ със своя мерак да атакува Иемен, за да позволи продължение на подкрепата си за Израелското клане.За кой ли път Щатите ще нападат държава, която отстои на хиляди километри от своите граници, какво правят все още войските им в Ирак и в Сирия. Ми тия наши съюзници, в които трябвало да сме в постоянна синегрия тотално са загубили представа за света, който до вчера дояха безсрамно. Какво правят нашите подлоги, Доган ли чакат да им изяснява геополитическата картина, или Пеевски, който надскочи всички със своята примитивна русофобия.“Prosperity Guardian : Une nouvelle guerre américaine“ „Statement from Secretary of Defense Lloyd J. Austin III on Ensuring Freedom of Navigation in the Red Sea“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *