Кобилкина готви тежка гръцка сватба с Такис! Виж Тук:

Кобилкина ТакисНаталия Кобилкина се е засилила да минава под венчилото за втори път, а на ръката й блести пръстен, който доказва, че това не са само мечти.

Сексоложката изживява бурна любов  с гръцкия хотелиер Такис  и от няколко месеца двамата са неразделни. Специалистката в креватните отношения си призна, че е много влюбена и с нетърпение чака мига, в който ще се задоми с любимия човек.

Двамата с Такис не са казали кога ще се състои щастливото събитие, но скоро бяха на друга сватба и се снимаха под арката на младоженците, най-вероятно за репетиция.

В момента сексоложката прекарва повече време при любимия си в Гърция, а когато се прибере в България, в главата й са само сватбени рокли и камбанен звън.

Тя вече се запознала с родителите на  бизнесмена и те щат – не щат, я одобрили за снаха. Особено като влязла под кожата на свекървата и започнала да я омайва със сладки приказки.  

Говори се, че щастливото събитие се планира през септември, когато в Гърция позахладнее, а младоженката няма търпение да роди наследник на красивия си съпруг. Тя вече била готова и с лекции от типа „как да отглеждаме бебе и как да не загубим тръпката в леглото след раждането“.

Междувременно Наталия непрекъснато се среща с бившия си съпруг Делчо, тъй като имат общ бизнес. Двамата са толкова близки, че нищо чудно разкрепостената дама да го покани и на сватбата си, шушукат в светските среди. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/n8PEiY02bXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *