Китай публикува списък на страните, засегнати от американските бомбардировки

Китайското посолство в Москва публикува в социалните мрежи списък на държавите, бомбардирани от САЩ след Втората световна война.

В този особено кървав списък фигурират над 20 държави. Китай призова „никога да не забравяме кой е истинската заплаха за света“ и отбелязва, че повечето от цитираните бомбардировки са извършени въпреки съответните осъждащи резолюции на ООН, съобщава ТАСС .

Припомняме, че в момента Русия  провежда  военна операция за  демилитаризиране и денацификация на  Украйна. Изцяло контролираната от Запада украинска хунта отказа да преговаря за мирното уреждане на конфликта с Русия и двете донбаски републики. Съединените щати смятат, че Русия е започнала военна операция „без причина, оправдание или необходимост“. Вижте отново списъка, който според Skandalno.net далеч не е изчерпателен, но пък е илюстративен за кръвожадната природа на световния хегемон САЩ:

Chinese Embassy in Russia 中国驻俄罗斯大使馆

Государственный орган (Китай)

Никогда не забывайте, кто представляет настоящую угрозу миру.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. В този списък ня видях името на нашата държава България

  2. Аз се моля за мир, все още се надявам да се разберат! Не искаме геноцид и убийства на славяни, без значение дали са украинци, руснаци или други. Вчера гледах документални филми в Тубата, дори Зеленски и управляващите се страхуват от нацистите, които запада създадоха, гледах интервю с един от тях, това са откровени психопати, жадни за кръв, разказаха и за мъченията и убийствата,извършени от нацистките групировки , които са извършвали в Украйна, цяла Украйна е живяла в страх. Да не се сърдят на Путин, защото провала е на самите хора, държащи Украйна в ръцете си, защото допуснаха тази вакханаклия, терор, убийства, грабежи, хаос, олигарси и техните частни войски, вместо да въведат ред, спокойствие, законност и осъдят олигарсите и виновните за причинения терор! Над седемнадесет хиляди хора и деца с руско самосъзнание са убити, дори неподчиняващи се украинци са убивани, това трябва да спре. ако трябва Путин да се моли и целува ръцете на Байдън, както направи Ердоган, но този конфликт и убийства, трябва да престанат, този геноцид над славяните трябва да спре някак!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *