Кирил Петков обяви, че Българските Служби са го Записвали и утре ще пуснат Компромати, за да няма евроатлантическо правителство с ГЕРБ. Обвини президента и спец. службите

„Най-вероятно има служби, които в момента се опитват да провалят съставянето на евроатлантическо правителство чрез „емоционално нестабилния“ депутат Радостин Василев. Дали са му записи на политици от ПП и ДБ с цел утре пред медиите да извади „сглобка“ от 4-минутен запис, съставен от десетчасови записи и извадени от контекста реплики“, каза Кирил Петков на извънреден брифинг тази вечер. Той заподозря синхрон между Василев и президента Румен Радев, който бавил връчването на втория мандат, за да няма правителство.

Петков заяви, че записите са манипулирани и извадени от контекст и цитира част от тях:

„Бойко Борисов ни е само медиен противник. Ще изперем Борисов. Той е наш приятел. Христо Иванов е измислил начин да не се вдига имунитета на Борисов и реално има схема за неговото пазене. Мария Габриел е само жена на мъжа си, няма политическа тежест и е само политически пленник. Службите ще бъдат сменени изцяло и новите назначения са съгласувани с посолствата. Няма да се борим с корупцията, не ни трябва Фалконе, няма да се борим с мафията.“

Петков добави, че в записите има внушения за Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел и други европейски политици, с които се цели създаването на дипломатически скандал. Той добави, че се споменават и имена на бъдещи номинации за кметове.

Пeтков намекна, че зад „активното мероприятие“ стои президентът Румен Радев. Той изтъкна, че Николай Денков и Мария Габриел са съобщили, че има разбирателство за втория мандат, но въпреки това Радев бави връчването на втория мандат.

„Обявяваме информация за активно мероприятие срещу ПП и „Демократична България“ и възможността за създаване на редовно правителство. Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в НС и нашите офиси, по време на Изпълнителен, Национален съвет, срещи в Народното събрание. Записи както на хора от ПП, така и на хора от ДБ. Използвани са записващи устройства в нашите зали“, заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Използвани са записващи устройства, извадки от видео разговори и телефони. Тези действия са работа на службите и дълбоката държава с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство. Службите знаят, че ако се състави правителство, ще сменим техните ръководства. Но ще направим дълбоки реформи, които целят изкореняването на превзетите хора, служители, отдели”, добави Петков.

„Ние ще успеем да сменим тях или те ще разбият нас и България“, каза Петков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. кире тъпото го сготвиха, реши че е от големите акули а се оказа една размазана сополива медуза пълна с лиги

  2. Прост, гаден, гнусен, нагъл, некомпетентен, неук,предател, служещ на чужди интереси и поставен с единствената цел- унищожение на България.

  3. ККК(Киро Канадската Курва) няма от какво да се плаши. Румката Тадев пак ще го извади от кереча. Предния път когато сгази лука с двойното гражданство какво стана? Имаше ли някакви последствия за него.НИ-КА-КВИ. Излезе Румчо Радев, заяви, че Киро бил българин в сърцето си, плю на Конституцията и закона и всичко приключи. Тъй че няма страшно, Кире, тази пиеса вече сме я гледАли. Ще излезе кръстника ти Румчо, ще заяви, че ти си честно канадско момче в сърцето си и всичко ще си мине и замине.По тази територия оставки не се хвърлят за това, че те изловили на калъп или те изтипосали с пълно чекмедже с кюлчета и пачки. Не бой се, Кире, попаднал си на правилното място – рай за мошеници и шарлатани от всички политически цветове.

    • Радев е Румката, разбира се. Съседния бутон попаднал, прекръстих го, ще ме дарува с риза.

    • Много вода изтече откак Кирчо излъга за гражданството. Радев нито тогава, нито сега ще го извади от киреча.

      Кирчо беше спуснат свише като част от коалицията по изчегъртването на ГЕРБ. Ся Кирето се съеши с тези, дето трябваше да изчегъртва.

      • Аха, значи щом от извършването на едно престъпление е минало много време, значи тури му пепел и край. Нито Румен Радев, нито ККК трябва да отговарят. Не ги бил извадил РадеФ от кереча тогава,а? Ако той беше постъпил така, както беше редно и законно – да изхвърли лъжливия и прост Киро от служебния кабинет и да поиска да се приложи закона срещу него, някой щеше ли сега да си спомня името на Киро? А Румчо какво направи – излезе и заяви, че Киро бил българин в сърцето си. Аз не знам с каква степен на наглост да го определя това. По-голяма беше само наглостта с която Румен Радев заяви по-късно, че Кировата шайка били шарлатани. Значи когато Киро погази конституцията и закона Румен не видя, че Киро е шарлатанин, а после изведнъж получи прозрение. Да, този път едва ли ще излезе открито да ги защити Радеф. Просто ще се стаи като женски полов орган в нови гащи, ще си замълчи и това е напълно достатъчно.

  4. Защо службите и президентът да са виновни, нали ти и приятелчетата ги говорите тези неща? Има запис и това може да се докаже! Толкова ви е моралът, толкова сте българи! Искам някой да каже – народе ставай и на площада! Вече е нетърпимо ми се струва.

    • Възраждане трябва да го каже това след всичките заявления които правеха, но и те са само на думи.

  5. Какви служби бе безочлив боклук? От години всички явни и тайни служби в страната са превзети от седесари, явни проамерикански лакеи и платени безродници, за които интересите на Козяк и Брюксел са на първо място. Това което тези изроди са си говорели насаме разкрива цялата им отвратителна същност и коварна двуличност. А да взема и да попитам, след като цяла година на митингите срещу Тиквата се подвизаваше една предимно аморфна тълпа, с изключение на преекспонираното „отровно трио“, откъде и как след падането на простака-дерибей начело на тълпата се появиха имената на канадеца и опуления му ортак, чифутина и креватната кариеристка на канадеца? Защо площадната тълпа безропотно прие насаждането на тази посредствена четворка, на която даже й сформираха партия, притуриха й проценти за да стане парламентарна сила и й дадоха да управлява държавата, за да я сгромолясат за няколко месеца?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *