Катето Евро шокиращо: Като искат хората да видят ци*и, защо да не им ги покажа?

Катето цигараКатето Евро призна, че си е показвала неведнъж бомбите по купони.

Въпреки че се възмути до дъното на душата си от репликата на Петя Буюклиева в „Биг Брадър”, че се е съличала на оргии и я нарече лъжкиня, актрисата в крайна сметка довери, че наистина е танцувала дибидюс на специални партита, за да става весело. Освен това много й ръкопляскали и й се радвали.

Обвиняват ме, че изведнъж съм взела и съм се променила. А навремето съм си показвала ци*ите по разни купони! С две думи съм била много шашава и разкрепостена и изведнъж хоп – съм се променила! Не е вярно, аз съм си същата веселячка и си правя  купони, похвалила се акрисата от страх да не я вземат за някоя скучна баба и да престанат да я канят на веселбите.

Щом  моите приятели искат да видят ци*и, защо да не им ги покажа на хората? Те са ми, както се вика, хубави и сочни. Снимала съм се гола  в списани, играла съм и във филми гола. Моите гърди отдавна никого не вълнуват, защото всички са ги виждали”, шашна с откровението зрителите Катето Евро пре Гала.

58-годишната актриса , която не успя да спечели голямата награда в „Биг Брадър ол старс” заради лицимерието, с което се представи в Къщата,  обяви война на Петя Буюклиева заради твърдението  й, че обичала да показва гърдите си по купони.  Нарече я лъжкиня, възмути се, а вън сама си призна, че обича да се съблича като приятеля си Тодор Славков.
Самата актриса пуска периодично свои голи снимки в интернет, за да докаже, че още  я бива.

Преди 3 години звездата  бе щракната от папараци чисто гола, но с бейзболна шапка на плажа. Преди това Катето Евро лъсна топлес и в еротичната Библия „Плейбой”.
Последната  изцепка на Катето бе от това  лято, когато се щракна по организъм край басейна си в Кокаляне в компанията на Азис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wfa_jWnG4-E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *