Как Богданска показа още един пръст на Лудия репортер и сега Чеше с него Рогата му! Виж Тук:

Ако Даниел Петканов познаваше поне малко женската психика, никога нямаше да размята кирливите ризи на приятелката си Александра Богданска, а щеше да се раздели цивилизовано с нея.

Той обаче, като всеки наивен и честолюбив мъж, изтъпани снимката й как е лапнала пръста на любовника си и публично я заклейми с думата „ковра“. И успя да внуши на цяла България, че тя е най-развратната и продажна жена на света.

След като преживя срама да въртят мръсното й бельо и бе заклеймена като най-пропаднала „ковра“, Александра бързо стъпи на краката си и достойно отвърна на удара.

Бившето гадже на Даниел му завря същия този пръст в душичката и самочувствието и сега не пропуска да се изгаври с него при всеки удобен случай.

Наперената моделка дори използва снимката, разпространена от него, като я превърна в свой рекламен бранд, от който заявява усмихнато: „Един пръст може да те направи известен”. Оказа се, че Александра има чувство за хумор и самоирония, след като лъсна в реклама със същата снимка, с която Лудия Дани искаше да я смачка и унищожи.

Освен това антирекламата неочаквано я превърна в изключително търсена светска персона. Продуцентите на сп. Плейбой й предложиха да е водеща тази година на конкурса им „Мис Плеймейт“. Тя се появи на първия тур от конкурса ослепително красива и разтуптя всички мъжки сърца, дори това на Любен Дилов син. И наскоро й предложиха работа в телевизията. А Даниел бе заклеймен от всички! Кой ли не се полюля на рогата му и не го нахока, че за изневярата на приятелката му си е виновен сам и не е мъжко да градиш имидж на гърба на жена.

Така Петканов падна в собствения си капан и докато Богданска цъфти, връзва и става все по-известна, репортерът се превърна в пословичен пример за ревнивец и мухльо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *