Изродът Светослав от метрото в Берлин – СВОДНИК! Жертвата – румънска ПРОСТИТУТКА! Виж Тук:

Циганинът Светослав Стойков, който шокира цяла Германия с агресивното си и подло нападение над нищо неподозираща жена в метрото в Берлин, е здраво набъркан в престъпни схеми. Това разкриха пред Skandalno.net наши емигранти, обитаващи шареният квартал Нойкьолн в немската столица. Според думите им 27-годишния изрод се препитавал като сутеньор в нелегален бардак в близост до „Курфюрщен“ щрасе, където проституират стотици българки от ромски произход.

Светослав бе арестуван от полицията в Берлин в началото на седмицата, ден преди кървавият атентат с тир да хвърли в траур цяла Германия. Според обяснението на полицията циганинът бил заловен в автобус, идващ от Франция – разпознал го пътник, който сигнализирал властите.

Заради ритника, който Светослав нанесе в гърба на младо момиче, слизащо по стълбите на спирка „Херман“ щрасе в берлинското метро, той може да лежи в затвора между 5 и 10 години, тъй като деянието му не е квалифицирано единствено като хулиганство, а и като опит за убийство. Утежняващо вината на българския циганин обстоятелство е, че той е с богато престъпно минало и е опасен за обществото, което може да му донесе още 3-4 години допълнително.

Българи, живеещи в берлинския квартал Нойкьолн свидетелстват, че полицията в Берлин спестява цялата картина около дейността на Светослав в Германия.

Циганинът, който е родом от Добрич и е женен за ромка от варненското гето „Максуда“ от около година се изявявал като сводник в нелегален бордей в Берлин и заедно с други цигани охранявали проститутки. Това дава основание на мнозина да подозират, че съпругата на Светослав – циганката Цветанка също практикува най-древната професия в Германия.

„В Берлин проституират няколко хиляди българки и румънки. За да избегнат арести и обвинения в търговия с хора, сутеньорите използват гъвкава форма на заробване- сутеньорите са любовници или дори съпрузи на проституиращите жени. Такъв най-вероятно е и случаят със Светослав и жена му Цветанка“, подозират наши емигранти в Берлин.

Любопитен детайл е, че пострадалото момиче в метрото е подало жалба в полицията цели две седмици след нападението. Грозният инцидент е извършен на 27 октомври в 00.18 часа. Но видеозаписът от метрото бе разпространен доста по-късно от най-големия немски ежедневник „Билд“.

„Потърпевшата е румънка. Тя е обяснила в полицията, че е била стресирана от нападението и от страх не е подала жалба първоначално. Според думите й в началото не е предполагала, че ръката й е счупена. Но когато това е установено в болницата, пуснала жалба. Нищо чудно ако изританата румънка е проститутка и шутът в гърба й, нанесен от Светослав пред погледите на още трима български цигани, да е част от войната, която водят помежду си нашите и румънските престъпни синдикати в Берлин. Иначе наистина няма логика той да я изрита така. Ясно е, че двамата са се познавали предварително. А какво общо може да има един неграмотен циганин с красиво и стройно момиче, освен ако не делят някакъв общ бизнес, който се досещаме какъв е“, коментират родни емигранти в Германия.

В повечето германски градове проституцията бе прогонена от жилищните квартали, където има училища и детски градини. Но в Берлин е точно обратното. Най-голяма концентрация на жрици на любовта има в кварталите „Нйойкьолн“ и „Шьоненберг“, които са под контрола на българската, албанската и румънската мафия.

„Районът около метростанция „Херманщрасе“ е под контрола на циганската мафия от България. Много циганки отдават телата си в бордеи, където заплащат между 70 и 100 евро наем на ден. Често те ловят клиентите си директно на улицата, а ролята на сутеньорите е да пазят проститутките да не бъдат откраднати от друга криминална структура или пък някой клиент да не си плати и да се отнесе грубо с наетата да го обслужи“, обяснява български емигрант от Берлин.

Той разкрива и друго: Че циганите, живеещи в Германия, са разпределили градовете за проституция.

Така например Дортмунд и Щутгард са под контрола на роми от Пловдив и Пазарджик, Мюнхен е поделен между ромски престъпни босове от Сливен и София. А в Берлин действат плевенски и варненски мургави гангстери.

След залавянето на наглия цигански сводник Светослав, се чуха призиви той да бъде въдворен за поне 20 години в затвора. А като обвиняеми да бъдат привлечени и останалите трима негови спътници, които са гледали безучастно нападението с ритник в гърба на младата румънка. Засега обаче арестуван е само Светослав Стойков.

„Извършителят е виновен за нанасяне на телесна повреда, за което го очакват до 5 г. затвор. Придружаващите го по всяка вероятност ще бъдат оневинени, тъй като трябва да бъдат признати за виновни за неоказване на помощ. Това едва ли ще се случи, тъй като травмата, нанесена на жертвата е само счупена ръка. Може би ще ги осъдят административно на глоба в размер между 500 и 800 евро. Отделно пострадалата може да подаде иск за обезщетение срещу всички, замесени в инцидента и тогава вече да ги одруса по-сериозно. Светослав може да се наложи да й плати поне 25 хил. евро за преживяното унижение, а останалите безмълвни участници – по 4-5 хил. евро“, коментира пред немския таблоид „Билд“ адвокатът по наказателните дела Торалф Ньодинг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *