Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сутеньори изнудват ученички с порно клипове

Сутеньори изнудват ученички с порно клипове

Родните гимназии са местата, които фабрикуват най-много проститутки. Това разкриха полицаи, които работят по превенция на детската престъпност и незаконния трафик на хора в чужбина. Невръстни момичета са принуждавани да употребяват опиати, след което престъпниците ги заснемали в гротески порно сцени, с които ги изнудвали да проституират.

Най-често жертви ставали привлекателни девойки, чиито семейства не са в добро финансово състояние. Сутеньорите внимателно проучвали момичетата от по-горните класове и преценявали коя може да сграбчат в лапите си. На прицел често попадали и невръстни 12-13 годишни дечица, които тепърва навлизат в пубертета и все още мислят, че всичко което хвърчи се лапа.

Нерядко сводниците обработвали жертвите си в продължение на няколко години. Всико започвало със случайно запознанство в кафене около дадено училище, а приятелството на по-късен етап прераствало в любовна връзка. Батковците се възползвали от наивността на малките госпожици, като ги забаламосвали със сладки прикази и редовни почерпки. Возели ги в луксозни автомобили, което несъмнено впечатлява подрастващите.

Сутеньори изнудват ученички с порно клипове

С развитие на действието се стигало до момент, в който девойката е дрогирана със или без нейно знание, след което е принуждавана да прави секс пред камера. Въоръжени с видеозаписите в ръце, сводниците изнудвали момиченцата да изпълняват безпрекословно техните заръки, като ги заплашвали, че ще пуснат записите на родителите им.

Когато навършат пълнолетие, новоизпечените жрици били изкарвани извън пределите на родината в богати западноевропейски страни като Белгия, Холандия или Испания. Това ставало обаче едва след като придобият богат опит на родна територия.

През миналата година за трафик на хора в България са осъдени 131 души, като от тях 119 вече са с влезли в сила присъди. Жертви на подобни престъпления са станали повече от 500 души, а почти 90 % от тях са жени.

Някои модни агенции също са обвинявани в сутеньорство:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *