Не е виц! Борисов стана Почетен Гражданин на Хитрино! ВЗРИВЯВАЩИЯТ Коментар на Skandalno.net

Пореден грозен и жалък фарс се разигра в родната ни българска политическа действителност. И отново главен герой в него, е неповторимият ни министър председател, Слънце, Буда, Бог, Спасител и какво ли още не… Да, за Бойко Борисов става въпрос!
Оказа се, че извън горе посочените титли, родния Бай Х*й вече се е сдобил и с още една- „почетен гражданин на село Хитрино“!
Общинският съвет се събрал набързо, (незнайно къде-б.а.) и приел решение, с което удостоява премиера в оставка с почетното звание. А вместо да се замисли дали е редно, Борисов приел! И написа във Фейсбук:
„Благодаря. За мен е чест!“

Признанието било заради изключителния принос на министър-председателя след тежкия инцидент на 10 декември, когато цистерни с пропан-бутан се взривиха, пометоха половината село и убиха седем души.

На кого му е хрумнала тази идея, не знаем. Но защо Борисов е приел това като върховна награда и признателност… Виж, това ни е пределно ясно!

Вижте и самия документ:

Да се смееш ли, да плачеш ли, или да си пуснеш националния химн, който от няколко години насам вече е: „Нема такава държава“!

Всеки здравомислещ и истински държавник би отказал наградата с обяснението, че стореното от него не е подвиг, а просто негов дълг. Каквото и да е направил за селото.

За съжаление Тиквата обаче не е нито държавник, нито здравомислещ човек.

Той е болен и трябва да се лекува. Болен от нарцисизъм в последен стадий.

Всъщност, какво толкова стори Борисов за село Хитрино?

Ето какво: Хвръкна с хеликоптера, разгледа последиците от катастрофата, щракна си селфи с цистените и спасителите, направи показен инструктаж на пожарникарите… и отлетя. След това, на своя глава, се превърна в говорител на кошмарния инцидент и не пропускаше да докладва за него пред всички медии.

А журналистите пък удобно пропускаха да му зададат въпроса как върви възстановяването на Бисер, Мизия, Аспарухово… Пропускаха, защото и към ден днешен положението там е трагично и над половината от хората, останали преди инцидентите без къщи, днес са си още на улицата… въпреки щедро обещаваната тогава от Бойко държавна помощ!

Така че, ако някой заслужава награда, то това са хората, които цяла седмица работеха в изключително опасни условия, за да обезвредят и измъкнат цистерните без повече взривове.

Поклон от нас, журналистите от Skandalno.net (защото очевидно няма от кого друг-б.а.), пред безименните специалисти, които рискуваха живота си, за да не допуснат обгазяване и втори фатален взрив!

Поклон пред лекарите, които денонощно се грижеха за ранените и успяха да ги спасят!

Поклон пред тези, които бродеха из руините и вадеха тела на ранени и мъртви!

Поклон пред хилядите безименни българи, които пращаха СМС-и и събираха храни, дрехи и санитарни материали да помогнат на бедстващите!

А колкото до заслугите на „почетния гражданин“- те са основно за това, че най-мощно и истерично врещеше по медиите, най-силно се удряше в гърдите и се правеше на най-загрижен.

И си правеше пиар връз хорската мъка! Жесток пиар! Кървав пиар!

Сега очакваме да си направи и селфи с опечалените близки на селското гробище!

Избори идват!

ГЕРБ търси гласове!

Даже и от умрелите! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Eba si kretenskata natzija ste wie,balgarite!
    Zaslujawate oshte mnoogo,mnogo da wi ebat ot Zapat.
    BEZMOZACHNI MEKOTELI!!

  2. Тъпият селянин няма грам акъл да разбере кога се гаврят с него и кога не.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *