Какво се случва с Пригожин- говори пълни глупости! + Видеото с уж живият Буданов е дийпфейк! + Сводка от фронта на 21.06.23 г. (С ВИДЕО)

Какво се случва с Евгений Пригожин. Днес шефът на ЧВК „Вагнер“ направи изявление, в което изговори куп лъжи за уж превзети от украинците селища в Запорожие. Руските фронтови кореспонденти и военни анализатори се дивят от твърденията на Пригожин, квалифицирайки ги като „пълни глупости“ и „думи без връзка с реалната ситуация на фронта“. Вижте какво се случва с Пригожин във видео сводката на знаменития военен влогър „Саня во Флориде“ по-долу. Вижте също и: Видеото с уж живият Кирил Буданов се оказа дийпфейк! Шефът на ГУР на Украйна, пряк отговорник за терористичните атаки срещу руски граждани бе убит в удареното от руска ракета подземно укритие на централата на ГУР в Киев. + Сводка от фронта на 21.06.23 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Хич не ми харесва на мен тази работа – че авторитет стана човек, който коментира събитията на украинския фронт, живеейки си във Флорида, но иначе бойно облечен с тениска с надпис Челябинск. И с какви аргументи? – „Аз не вярвам“, „аз не съм чул“, „ако това беше вярно, аз щях да съм разбрал до сега“. А коментира изявленията на човек, който не просто е на фронта, но е собственик и командир на ЧВК „Вагнер“. Кой по-добре може да знае – човек, който вижда с очите си и плаща с живота на своите бойци или някой, който слуша и гледа от Флорида. Защото въпросния Александър(Саня)действително живее и води блога си от Флорида. А Пригожин е човек на Путин и то много свой човек. Половината от това, което казва да е вярно, работата е „пиздец“.

    • Не, грешиш Хм. Кореспондентите казват, че в думите на Пригожин няма нищо вярно. Не е само Саня, стотици хора са това, които са на място. А и досега укрите щяха да са се похвалили с превземането на някое от тези селища, ако беше вярно.

  2. Юрий Подоляка определи това като „специфично чувство за хумор“ на Пригожин и че с това е литнал ципсоидите да се изложат максимално. Саня винаги е твърдял, че събира информация от открити източници т.е. той е по-скоро анализатор, а не осведомител.

  3. ТАГАРЕВ: ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ РУСИЯ ПРИЗОВАВАМ НАТО ДА СЛОЖИ ЯДРЕНИ ГЛАВИ ВЪВ ВАРНА, СОФИЯ И ПЛОВДИВ

    Няма да се изненадам, ако после ги взривят и обвинят руснаците. Така ще елиминират и населението, за да си разчистят територията.
    Дотам води безотговорността и равнодушието. Който избира сигурността пред свободата, не заслужава и двете.
    Сега всички, дето си траят и мишкуват, ще бъдат избити.

    • Най-после мечтата ми може да се сбъдне и руските ракети да завалят над мръсното джендърско племе, което се е отрекло от родината и произхода си.
      ––––––––-
      Днес дори де що се е обявил за умен пророкува, че България ЩЯЛА да бъде включено във войната.
      Тази дебили така и не им стана ясно, че ние участваме във войната от преди започването и.
      Нека живеещи в пловдив и варна да кажат по колко натовски самолета излитат и ходят да избиват народа, който ни е освободил от турско робство. Щот’ аз виждам много.

      • От Сарафово излитат по цяла нощ. Понеже бях там- го потвърждавам. Нямат спиране.
        Даже се разнасят странни миризми във въздуха- нямам идея какви са.
        Морската вода- ужким била безопасна, не видях една жива рибка, или охлювче. За разлика от други години.
        Т@шак, музика и вести от българските индианци!
        Чак се чудя- ако си взема гайгер- мюлеров брояч, дали няма да светна като крушка:)

  4. Ивелин Михайлов:
    Олигарсите, които изгониха децата ви и разрушиха страната ни, са серийни убийци!
    Източник: бг преведи

    Писателят Добри Божилов:
    Време е за б@силки!

    Източник: фб група Свободата е отговорност

    Израждане не гласуваха увеличение на заплатите (явно, защото парите трябва да отидат в осрайна). 1,2 млрд.
    Сега разбрахте ли как ни изиграха?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *