Йоана Захариева Скочи Срещу Мъжа си: Дава ми само 300 лева издръжка за децата!

Йоко виноЙоана Захариева се оплака във фейсбук, че бившият ѝ съпруг Ясен Козлов е решил да й плаща  по 150 лева месечна издръжка за всяко от двете им деца.

Двамата имат синове – Ясен и Йово, съответно на 10 и 12 години, а съпругът дълго чака певицата да узрее да стане истинска майка и съпруга, но накрая не издържа и се разведе с нея, като обеща, че ще останат приятели и винаги ще й помага. “Някой да ми изясни каква е  схемата, че явно нещо не се справям и не мога да се оправям с 300 лева?!”, написа Йоана на стената си във Фейсбук.

Думите й предизвикаха  дискусия между разведени мъже и жени, като всеки защитаваше пола си като родител и прехвърляше отговорността за отглеждането на децата на другия. Даже се изказа мъж, чиято жена не му плащала издръжка.

Всичко това е дискусия, която касае обществото ни и разведените родители, но както винаги Йоана преигра и отново се направи на жертва. Всеобща тайна е, че не тя гледа децата си, а съпругът й. Когато Ясен участва преди няколко седмици в „Черешката на тортата“, с него беше татко му. Двамата пазаруваха заедно, двамата готвиха, бащата всеотдайно подреждаше масата и помагаше за приготвянето на менюто. А Йоана се появи само да донесе една бутилка вино, забравяйки, че партито е детско и вино не е нужно, като не пропусна да се пофръцка пред камерата. След което изчезна и остави баща и син да си готвят.

Йоко мъжЯсен пък, като всяко дете на 12, беше пределно откровен и обясни на другите, че живеят с братчето си  при баща си, защото училището им било наблизо. При мама отивал в петък вечер или събота сутринта и в неделя вечерта пак се връщал при татко.

Каква издръжка търси при това положение певицата, когато се грижи за децата си 8 дни в месеца и то не винаги, а бащата – през останалите 22 дни? И още: Кой на кого в случая трябва да плаща издръжка?

Известната с многото си изневери, залитания по алкохола и други упойващи субстанции Йоана сега явно е получила децата за месец през ваканцията и реве за пари.

В коментарите много хора я съветват да си намери сериозна работа, а не – показване във ВИП Брадър, да си набави средства и да поеме своята отговорност за децата, които отглежда баща им, а тя му иска пари…

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *