Иван Ласкин Счупи Кантара! Вижте Как Сваля Тлъстия си Тумбак:

Ласкин дебелИван Ласкин е дълбоко притеснен за здравето си.

Той се отпуснал през зимата и пролетта, лапал като за световно, изтървал му края и сега кантарът е минал критичната цифра от 100 кила, като дори е скочил доста над нея.

Най-вероятно върху снагата му са се залепили всички пържоли и мезета, които излапа с дружинката по време на ловния сезон. И мръвки от глиганите, с които се снима.

За да покаже демонстративно  на обществото, че е загрижен както за фигурата си, така и за здравето на всички българи, актьорът  се включи в кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме“.

Иван гордо заяви,  че през лятото практикува въртене на педалите, от време на време слизал от колата, за да се метне на велосипеда.  „Видимо е, че имам леко наднормено тегло, каза скромно той.  Но смятам да го  посмаля и се надявам това да стане с велосипеда. Мисля да карам  колелото от бирария до бирария“, обясни  ухилено актьорът, а любимата  му Алекс Сърчаджиева веднага написа, че поощрява  желанието му да отслабне със спорт, обаче трябва освен това да изключи от менюто си тлъстите мръвки и хляба, а на тяхно място да включи повече плодове и зеленчуци.

„Аз трева не паса“, апострофира я той.

Ям само неща, които растат на кокал.

Сашка обаче не се отказва и се опитва да му пробута и други – които растат в пръстта!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *