Радина и Деян на море без бански! Виж Тук:

Деян Радина бременнаДеян Донков иска да си купи  стара странджанска къща край морето в село  Варвара.

Актьорът и половинката му Радина Кърджилова всяко лято са на морето и прекарват с месеци на брега. Обикновено двамата отседят в къмпинг „Градина“ на каравана, а понякога и на палатка и от светски личности се превръщат в диваци.

По цял ден те ходят по бански, или протрити шорти, краката им загрубяват, защото шляпат боси. Често взимат риба от кея в Созопол и си я пържат сами, поливайки я с много бира.
Двамата обичат и  да ходят по рибните капанчета наоколо, за да се отърсят от напрежението в работата. И двамата признават, че морето ги зарежда.

Сега, след раждането на сина им Христо,  актьорското семейство е решило, че не може повече да води чергарски живот и смятат да си купят къща на морето, където да се крият от шумния софийски живот.

Деян  проучвал обявите с брокерските къщи и спешно търсел дървена постройка с голям двор край  Варвара. Те искали синът им Христо да има собствена стая и да го отглеждат в малко по-цивилизовани условия, отколкото направо на плажа. Другата причина била,  че и двамата обичат да се пекат голи, а край Варвара е нудисткото сборище на софиянци.

Радина и Деан изобщо не се притеснявали от крехката възраст на Христо и смятали, че морският въздух ще му се отрази добре. Затова смятат да го заведат във Варвара веднага след като стане на два месеца. И няма да са първите. Дони и Нети заведоха своята малка Лилия на плаж, когато беше на три месеца, а Дичо и Карина оставяха малката Ариел да спи на одеалце на пясъка, преди да е навършила четири годинки. .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *