Искат импийчмънт на Радев! Вижте как прегреши президентът този път

В България вече всичко е наред!

Решихме си проблемите до дупка и единствено на медиите остана да събират експерти и да гадаят защо президентът Радев се е снимал бос и оронва ли това престижа на България! А може би и националната й сигурност? Срам и позор! Това обсъждаха специално поканените в ефира на Нова телевизия Арман Бабикян и Ива Екимова – пиар-експерти явно и специалисти по всичко.

Те бяха привикани специално да се занимаят със стайлинга на президента или по-скоро с липсата на такъв.

И докато Арман Бабикян  обясни, че не вижда нищо лошо в снимката, че  Радев има стройно тяло, няма бирено коремче като самия него и със сигурност хваща окото на жените, то Ива Екимова хвърляше огън и жупел. Тя, която обикновено се появява разголена и с полувиснали  голи гърди пред камерата, сега в жегата беше навлякла сако върху роклята си, за да покаже, че е на ти с протокола как да се обличаме.

„Смятам, че отново има един екип в президенството, който не слуша никого и прави каквото си поиска. Менъджерът на държавата ни има съветници как да се облича при различни ситуации, но не се вслушва в съветите му.  Има си протокол! Тази снимка е поредният минус за президента“, запени се Екимова.

Не сме свикнали да виждаме боси хора в президентската институция! Получават достатъчно пари, за да си купят едни сандали поне „, каза още пиарката. Но и двамата с Бабикян  не можаха  да посочат кой точно етикет  е нарушил президентът и какво му пречи, след като се намира на двора в домашна обстановка да пошляпа бос по тревата. Да не говорим, че Борисов посреща делегации по тениска на райенца, сякаш е тръгнал за домати на Женския пазар, репчи се по къси гащи, ритайки мачле, а даже Обама се снима по шорти как играе голф, пък  Путин лови риба гол до кръста.

Скандалът ескалира дотам, че в няколко фейсбук групи поискаха импийчмънт на президента, защото излагал България и се държал като селянин. Доста спорно е дали и будистките монаси се държат като селяни и дали всички любители на босото ходене са селяни. Има цяла теория как това влияе върху здравето и колко е полезен допира със земята. Но това е отделен въпрос.

Още повече Радев не се е явил бос на среща в Брюксел, или на работа, а просто се е снимал в двора си, докато играе  с малките Митко и Лили, които  гостуваха за две седмици в резиденция Бояна. Децата са от родопското село Вълчан дол и самички се грижат за болните си родители. Президентската двойка ги покани на гости, осигури им една приятна ваканция с игри и забавления и се погрижи нуждите на родителите им да бъдат поети от човек от социални грижи, а бремето да падне от раменете на децата.

Ще бъдат осигурени и социални помощи за изпадналото в тежка беда семейство.

Явно нашите пишман пиар-специалисти не са свикнали да гледат на президента като на обикновен човек. Плевнелиев ги научи да виждат президента като самотна безлична фигура, без никакъв личен живот, слуга на ГЕРБ, послушник, облечен  винаги с костюм и вратовръзка, като кукла на конци, на която й закопчават дори копчетата и й сресват перчемчето, докато й пишат речите.

Някой да видя Плевнелиев за една петилетка да подаде ръка на някого? Да спаси бедно семейство или да направи нещо за България? Или за обикновен българин. В устата му бяха само европейските ценности, НАТО и омразата към Русия. Но беше удобен на всички, защото нямаше мнение.

На Радев обаче не му пука. Спазва протокола, когато е нужно, но в останалото време си живее като обикновен човек. И рейтингът му расте до процент, който и медиите не смеят да споменат вече.

Затова и всички кучета са насъскани, лаят медии, лаят тролове и му искат оставката, давейки се в слюнка от платена и безплатна злоба.

А босите крака дойдоха като по поръчка. Всички са се вторачили в тях и никой дума не обелва за четирите тона суджуци и масовите дерибейства на гербаджии в България. По-безопасно е медиите  да се занимават с потника на президента, отколкото с кражбите и безобразията на ГЕРБ и наглостта на Борисов и кохортата му.

Това го намекна и Бабикян, но бързо му отнеха думата.

Долу Радев! Да живее ГЕРБ!

Това е директивата в момента, но малко останаха промитите мозъци, които все още вярват в родолюбивия бащица Борисов и заклеймявайт „простия шофьор на самолет“ Радев!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

25 коментара

  1. Стига вече с този импийчмънт! Тук не е САЩ! В нашата Конституция няма импийчмънт!

  2. БОСИТЕ КРАКА НА ПРЕЗИДЕНТА СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БОСИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД !ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ ОФИЦИАЛНО КАТО ГЛЕДА ТЕЗИ БЕДНИ ИСТРАДАЛИ ДЕЧИЦА !С ТОВА ТОЙ ПОКАЗВА ЧЕ Е ОБИКНОВЕ ЧОВЕК ОТ НАРОДА КОЙТО ГО Е ИЗБРАЛ !ДА ЖИВЕЕ ГЕНАРАЛА !

    • Елена, разбрахме партий
      ната ти принадлежност а също, че си по-боса и от любимия ти президент в писането. Сега дори циганите не ходят боси. За финала те подкрепям: Да живее генерала-Б.Борисов !

  3. Значи,..новината, че Президента е приел двете дечица, които се грижат сами за болните си родители се омаловажи, защото Президента,..бил бос,…Бил по потник и бил с 7/8 панталон????… Господа Селяни с плитки умове, не си ли зададохте въпроса,..как се чувстват тези деца? Вероятно стратегията на Президента е била,…да предизвика близост и спокойствие в душичките на тези дечица,..а не да се барне с костюм и да ги накара да се почувстват незначителни. Тези деца,..преживяват трагедия в личен план,..необходимо ли е да се стресират и да мислят, че Президента е Чудовище?! Не,..за пореден път се вижда в действията на този човек,..близостта му с хората,..опита да бъде приеман, като част от народа,…Но,..не всички се облещиха, че е бос и започнаха злобно да коментират, понеже,..Вие никога не ходите боси,..нали? Дори и във банята сте със официални обувки мъжете и всички жени се къпят с токчета,….хайде стига с предразсъдъци,…Всички искахте промяна,…спечелихте промяна,…и това е различното,….че Президента е нормален човек с неговите хубави и лоши качества!……нима всички вие, драскачи злобни, който се подигравате,..сте идеално-перфектни и бляскаво-супер безгрешни?!?!?!?!?! Банално поведение,..на прости хора, живеещи в изкустения си Свят!
    То се видя,..че много хора са притеснени, че Президента е обърнал внимание на тези дечица,…било то и по бос крак!….Питам аз, Защо не го направи Лидерът Слънце? Защо не ги заведе на мач? защо не им даде луканка ? Защо баба Цеца не им изпържи по едно яйце? или защо Лилето не ги повози с кола по красивите ни автомагистрали? Не ме нападайте мен,…забравихте се,че е по-важно да си човечен,..а не да се суетиш,..за това или онова.Има решение,..има чудесно предаване: Мисия моят дом,…защо не се съберат пари,..или по-точно казано да се дарят от ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕСМЕНИ и да се направи един стойностен ремонт на къщата на тези хора. Живеят в критично състояние, имат крещяща нужда от помощ,…по 500лв, 100 фирми да дадат,..ето паричките за нови условия на живот за тези хора, нека не е луксозно, но да е нормално за живот….и нека социалните да назначат поне един социален работник,..за да помага на тези дечица! Толкова се пените на Президента,..а доброволци няма ли или като стане реч за помощ,..всички дейни в чата свиват перки,..понеже не е за тях да са доброволци,а?….Изход има,..но много са слепите вперили незрящ поглед в пъпа си!

  4. Президента е човек от народа и го показва ! Курвите,които искат(импийчмънт)да го духат!

  5. Както е видно щом Я т.е.Екимова дава ум за по многоипо по умни от нея здравата са я закъсали те левизията.Дали спи с пижама.С какъв сапун се мие…..Спрете най после.Отвратително е да гледаме четем и слушаме тъпотии!!!

  6. На госпожата бих задала този въпрос–
    как би охарактеризирала даден човек с помоща на обикновената дроб, която се състои от числител и знаменател, а по- скоро– как би представила себе си в това числово изражение. Аман Боже от всякаква навъдила се твар със самочувствие на съдници, и познавачи на светски и служебни правила за домашна визия. Остава да коментира и за цвета на чаршафите за президентството. Ами, който иска да си няма проблеми с домашната си визия, да покани тези двамата за консултанти. Президента няма нужда от показност, до като тези двамата, а и други от техния сорт определено имат нужда и от домашна визия, защото без пудрите си, сигурно изглеждат ужасяващо. Всеки вижда от собствената си камбанария, а на тези двамата май камбанарията е много ниска. И все пак–да се охарактеризира с обикновената дроб, ако може……..госпожата!!!!!!

    • Точно казано , но само да добавя извини ме ! Техните камбанарии , не само са ниЗки , но и вместо камбани от бронз , които звънят тържествено , на техните ниЗки камбанариики са закачени , кухи , поцинковани , градински лейки .

  7. Най- после някой да пише за предисторията на тази снимка По интересни за “ великите“ пиари, медии, послушни журналисти са босите крака, потника и т,н,Следващите съдници на президента може би ще са Денди, лорд Минчев Никой не показва състрадание към тези страдащи деца Важното е да се омаскари Президента Радев В скоро време може да разисквате каква тоалетна хартия ползва президентското семейство То не е като да се снимаш до магнолия , нали ?

  8. Хахаах, протокол у дома? Как биха се почувствали тези две деца пред Президент с вратовръзка и костюм? Румен Радев излъчва близостта с децата именно с това, че е бос на снимката! По-скоро е чичо Румен, отколкото г-н Радев – Президент, пред който биха се притеснили! Да ни е жив и здрав единственият свестен и достоен Президент, както и неговата съпруга! Народът е с него, а това е най-важното!

  9. atakata kam rumen radev e ot gerb te kakvo iskat da igrae prez liatoto s decata na dvora s kostum i vratovrazka i tapet zad garba s koloradskite vazvisenia i da niama lichen jivot da prilicha na maloumnika plevneliev za da go komandva gerb general radev e obichan ot naroda i nie si go haresvame kakto i da e oblechen toi dokaza che raboti za nas naroda

  10. pravorazdavatelnata sistema v balgaria spored nas naroda se nujdae ot slednite promeni ot zatvor i rastrel ot smiana na rakovodnite kadri s novi ot promeni v zakonite i konstituciata da ne se komandva ot am amerika i da ne poluchava pari ot napotata amerika za balgaria nastoiastata sistema e genocid naroda i rodinata

  11. tezi dvete sa otvratitelni ako general radev bese s kostum i vratovrazka ili s generalska uniforma darjeiki magnolii do tapet na koloradskite vazvisenia pak stiaha da nameria prichini zastoto zavijdat na narodnata lubov i doverie koito specheli za kratko vreme nie naroda si go obichame i haresvame kakto i da e oblechen da jivee general radev i bratska rusia

  12. Черен призрак броди по Европа-
    Призракът на кретенизма
    И хлопат ли дъските-хлопат
    -да имаш газ-прави си клизми.
    …….
    Герб замисля процедура-
    да импийчва президента,
    Радев,бос,си вади пура:
    Мушмуроци,Суджук-менти!

  13. НАЙ-СЕТНЕ СЕ РАЗБРА ЗАЩОО РАДЕВ ходел бос в Банкя – търсел е външния клозет, защото така е свикнал на село. Като говедото Гоце от Сирищник.

  14. kak ne vi e sram da komentirate kak se oblqkal i 4e e bil bos ,ludi hora toest bokluci 4udqt se kak da po4ernqt 4oveka

  15. Боже герберските калинки до къде я докараха да обсъждат Президента как е облечен в собствения си дом. А от тая издигана фльорца Ива Екимова, която се чуди на кой чеп да се надене някой ако чака нещо смислено дълбоко се лъже. Герберастите съсипват всичко до което се допрат, омазаха се в суджуци а гледат президента с какво е облечен когато посреща бедните дечица.

  16. Защо бе, лумпени, се занимавате с това, че Радев е бил бос на двора си? Това няма значение. Поинтересувайте се колко БОС е бил на интервюто, което дава пред френския вестник „Монд“. Изтърсил е, че ние сме добри партньори на Европейския Съюз и на НАТО. Това не значи да си бос. Това значи сам да си отрежеш краката до коленете. Ние не сме ПАРТНьОРИ бе, босоного селянче! Ние сме ЧЛЕНОВЕ и на Европейския Съюз и на НАТО. Босоногата ти същност схваща ли разликата? Помнете ми думата: Тоя ще ни докара страхотни проблеми с босотата си.

    • Май вие господине, не сте вникнали в разликата. Партньорството е синоним на равнопоставеност, а относно членуването и членството в Европа на две скорости Радев е заявил категорично становището си. А именно, че на народа, който представлява ( ,както и на другите присъединени след 1989 год.) им писна да ги държат постоянно в наведено положение и с ония, големите членове, да си контактуваме единствено чрез възвратно-постъпателни движения.

  17. И понеже сме членове, стигнахме до просешка тояга! Така добре ни обуха и ЕС и НАТО! Като гледам, ГЕРБ докараха страната до ръба! Стана по-лошо и от комунистическо, защото сега всичко е в неговата сянка! Генерал РАДЕВ Е ЩАСТЛИВИЯТ НИ ИЗБОР от толкова години . Добре ще е да замълчите, защото много злоба и злъч излиза от устата ви.

  18. Hora pazete prezidenta. Edinstvenia normalen I inteligenten izbran ot naroda prezident. Pazete go I mu se vazhishtavaite toi e mnogo umen I ncheten chovek ot vsichki koito go pluiat. Kurvata Ekimova da si kaje kolko maje sa minali prez neia I dali mpje da razdeli na edno magare slamata – prosta kuchka.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *