ИЗРАИЛ НАПАДНА САБА

Не ви ли се струва, че е време да изоставим евфемизмите и свенливите метафори от рода на „колективният Запад“, „правителството на САЩ“, „Белият дом“, „НАТО“, „ЕС“, „Брюксел“ и тям подобни? Идиотизъм е да обвиняваме „англосаксите“ за ужасяващите престъпления, извършени от Великобритания през последните петстотин години. Или САЩ за ролята им на „хегемон“ и световен жандарм. Дойде време да назовем нещата с истинските им имена. Англите, саксите и бритите нямат нищо общо – освен като изпълнители на могъщата воля на една секта, която е яхнала острова им преди пет столетия и впоследствие е пренесла безразделната си власт отвъд Атлантика. С победата на Реконкистата в Испания, масонството се изнася в Португалия и Холандия, след което форсира Британия и изгражда от този, дотогава маргинален европейски остров, бастион на престъпната си дейност и център на европейската политика. Мощта на Британската империя не се крепи на военното превъзходство на английската армия, нито на мъдростта на английския Парламент, нито на разнородните династии, а на златото на масоните. САЩ са сътворени от илюминатите и масоните като тяхна марионетка, държава-прокси, държава-автомат, държава-бодигард, а самата столица Вашингтон е географско и архитектурно изображение на масонската символика.

„Англосаксонският свят“ е само една черупка, жалка опаковка – набеден виновник, от който съвсем скоро сектата ще се отърве, потапяйки го в хаос и огън.

„Великобритания и САЩ са нападнали йеменските хути“? Тази новина, както и съобщенията за всички днешни на световни събития, трябва да се преведе на езика на истината и тогава ще гласи: Израил нападна Саба. Чрез своите марионетки САЩ и Британия. Защо Саба? Защото Йемен е част от великата древна империя Саба, Сава или Шаба, за която Червено море е било вътрешно езеро. Етиопия също е част от прастарата държава на сабазиите, сабеите – или сапеите – народ, обитавал освен това обширни територии на Балканите и Апенинския полуостров. Трако-пеласгийският народ сабазии, сабеи, сапеи, от чието име произхожда понятието sapientia – знание, е единосъщен с народите на древна Палестина. Ето едно от най-дълбоките основания за  йеменските хути да се противопоставят на геноцида, извършван от режима на Нетаняху над палестинския народ. Йемен защитава Газа, както преди хилядолетия Саба е защитавала остатъците от Палестина. Подтиците за такава защита са по-скоро етнически, исторически и културни, отколкото политически и религиозни. 

Като историк, занимаващ се с най-древната история на човешкия род, ще напомня: журналисти, копайте по-дълбоко, не оставайте на повърхността, не се залъгвайте с привидности. Не можете да си представите до каква степен днешните събития са обусловени от историческата ситуация в Близкия Изток преди три хиляди и петстотин години. Тогава там се извършва катастрофално разместване на етнически пластове и раси –  и богоборецът Израил ( Изра-Ил означава „богоборец“ ) за пръв път мрачно се опълчва срещу „народите на Слънцето“ ( Сав-Шаб-Шам и производни – Слънце ).

Тези, които днес нагло се отъждествяват с т.нар. „Запад“ произхождат от Изток – по-точно от Източна Африка и от Арабската пустиня (Мадиам). Те нямат нищо общо със западните цивилизации – нито с европейската, нито с тази на коренните американци. Напротив, те са унищожители на тези цивилизации. „Налагането на западния модел и западните ценности“ е само една фикция, фасада, прогнил декор, който рухва пред очите ни. И ние трябва да изхвърлим от речника си тези понятия, защото самата им употреба е в услуга на световните измамници.

* Империята Саба ( Сава, Шаба ) се управлява в продължение на три хиляди години от една и съща династия, чийто родоначалник е син на савската царица Балкис Македа и на израилския цар Соломон, етнически палестинец, син на палестинеца цар Давид и на хетейката ВирСавее ( името й означава „Божествен – слънчев – извор ).

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Отново публикация на авторката- точно в целта!
    Крайно време е да започнем да наричаме нещата и събитията, както и участниците в тях-с истинските им имена!
    Не свенливо, страхливо и срамежливо да подменяме факти и терминология!
    Благодаря на г-жа Върбанова!
    Само мога да мечтая да достигна някога поне до частица от енциклопедичните й познания!

  2. Айдаааааааа, започнаха, всеки нормален човек и учен, ако се разрови, ще установи, че „древната“ история е съчинявана от западноевропейци, а че „Римска империя“ или че „траки, елини, македонци, арийци“ и тем подобни „древни“ глупости, са плод на фантазия и фалшификации от късните векове, от хора, заграбили чужди територии и оправдаващи се с тази фалшива история за „Римска империя“, която не е съществувала изобщо в миналото!
    А на мен, масоните не ми пречат, не знам, да са ми направили нещо зло, поне засега.

  3. А това, че евреите държат контрол над Уикипедия и те също фалшифицират историята, че и библията, е вярно! Неотдавна гледах картината на „Юдит“ в Уикипедия, която е художествен образ от библията и видях, че и на нея са й лепнали еврейска принадлежност, което е лъжа. Всеки дърпа чергата към себе си!

  4. Към Анонимен и Врачанин ( едно и също лице, което се назовава също Омбре, Катя и майна си райна ): мършо, наистина ли си мислиш, че щом бълваш анонимна помия, оставаш неоткриваема? За гнусните ти клевети ще те пратя в пандиза. Опитай още веднъж и ще видиш.

  5. Горните ми думи се отнасят до изключително мерзки, просташки клевети на въпросното анонимно лице, които бяха изтрити. Всъщност анонимният прошляк никога не е имал/а „лице“.

  6. И не се подписвай „Иванов“, защото г-н Иванов е културен човек, а ти си анонимна отрепка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *