Измислен семеен скандал разтърси Брадъра, Анита плаче с глас

Анита разговорТъй като сюжетната нишка се изтърка и брадърите правят едно и също, продуцентите взеха да вдигат рейтинга отвън.

Точно на външна намеса приличаше чутовният скандал, който гаджето на Анита – Илиян й вдигна по телефона. Първо чрез хитър ход Големият брат я накара да избира – да си вземе багажа, или да се обади на любимия. Колкото и да й се искаше да обуе най-после собствените си дрехи и да си сложи грим, дамата реши да не се излага с материални неща и избере възвишеното – любовта.

Мишкееееееее! – развика се тя, когато чу гласа на гаджето. Вместо да й каже „обичам те“, той обаче изведнъж се разкрещя в ефир, че тя се държала като лека жена, че цял Плевен му се смеел, защото му слагала рога, че всички я видяли как се слага на футболиста Богданов, че приличала на разгонена и той няма да търпи повече това. Или излизаш от Къщата, или се разделяме. Гоня те и толкова, ти ме унижи пред целия град – изрева Илиян.

Ама няма такова нещо, не флиртувам с никого, Биг Брадър е голям манипулатор, не зная какво са излъчили, нищо не съм направила, заля се в сълзи тунингованата красавица. Илиян обаче не искаше и да я чуе и продължи с крясъците и обидите, докато гласът зад кадър го прекъсна и каза, че няма да продължи този разговор заради неочаквания му тон.

Съквартирантите останаха като гръмнати и само Никита, а след нея и Ирена отидоха да утешават хълцащата Анита.

Щом тези хора са заедно 20 години, щом на три пъти са се разделяли и събирали, но пак са заедно, значи има чувства между тях, разсъждават зрителите. И тези чувства едва ли са на основата на насилие и крясъци. Ако е така, Анита трябва веднага да го остави. Ако е номер на Брадъра, Илиян ще хукне да й се извинява още в понеделник, за да стане по-заплетено. Но не му прави чест на предаването да накара Анита да пролее толкова сълзи, ядосват се зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *