Изгониха Русата Златка от манастир заради неприлично облекло

Златка руса голаПублично унижение претърпя  Златка Райкова, след като преди няколко  дни направи опит да посети  един от най-големите манастири у нас, обаче  не бе допусната в Божия храм.

Сексапилната блондинка бе позорно и твърдо  изгонена от служители на обителта, които буквално употребили  сила освен красноречие да изпъдят красавицата от свещеното място. Златка била извън София с приятеля си Георги  и решили мимоходом да се отбият в манастир и да запалят по една свещ.

Въпреки че Райкова  била с почти прилична лятна рокля до коленете и поприкрити рамене, силиконовият й бюст преливал пищно от дълбокото деколте, което пък веднага събрало очите на отчетата в храма. Облещен от пищния и гол балкон на Райкова,  един от монасите хванал плейметката  за ръката и я повел кротко към главната порта на манастира посока навън.

Златка протестирала, обаче се намесила и служителка в манастира, която я разпознала и започнала да мърмори  по неин адрес, намеквайки, че е лека и скандална жена. „Изгонете я тая неверница, това е свещено място, не е бардак за нечисти жени“, крещяла продавачката на свещи.

Хора, станали свидетели на случката разказват, че плеймейтката не се е държала предизвикателно и арогантно, но гърдите й преливали с опасност да се изсипят от деколтето, а под роклята си тя не носела и сутиен.

Блондинката била отавена на паркинга  с подвита опашка и гледана на кръв от свещопродавачката. То пък вие сте едни светци, нали ви гледам по телевизията, казала намусено тя и си влязла в колата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *